Πορεία ενάντια στην εκκένωση του ΑΣΠ και την καταπάτηση του ασύλου, Πέμπτη 7/9 στις 13:00 στην κεντρική πλατεία της Πολυτεχνειούπολης

13:00 συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Πολυτεχνειούπολης

14:00 πορεία στη γειτονιά του Ζωγράφου

Στις 31/08 μπάτσοι εισέβαλαν στο ΕΜΠ για να εκκενώσουν την κατάληψη Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολυτεχνείου που στεγαζόταν στο ΕΜΠ τα τελευταία 30 χρόνια. Αλληλέγγυος κόσμος συγκεντρώθηκε αντανακλαστικά και πραγματοποίησε επανακατάληψη. Λίγη ώρα αργότερα στρατιές από ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ και κλούβες έκαναν κατασταλτική επιχείρηση στο ΕΜΠ με απολογισμό 23 προσαγωγές φοιτητριών, εργαζομένων και αλληλέγγυου κόσμου εκ των οποίων 3 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Το αποκορύφωμα της κατασταλτικής μανίας ήταν ο τραυματισμός μιας φοιτήτριας όταν μηχανή των ΔΕΛΤΑ τη χτύπησε και την παρέσυρε.

Εμείς θέλουμε τα πανεπιστήμιά μας κέντρα αγώνα! Χωρίς να απειλείται η φυσική-κοινωνική-πολιτική μας παρουσία μέσα σε αυτά ούτε οι ελεύθεροι χώροι και οι καταλήψεις μας.

Όσες καταλήψεις κι αν εκκενώσουν ποτέ δε θα μας πάρουν όσα στεγάσαμε μέσα σε αυτές: τη συντροφικότητα, την αντίσταση, τις συζητήσεις, τις δράσεις, τους αγώνες. Μας δίνουν απλά παραπάνω λόγους να αγωνιστούμε.

Να υπερασπιστούμε μαχητικά το άσυλο.

10-100-100ΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΣΗΨΗΣ

ΑΣΥΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μοιραστείτε το άρθρο