#ObjectWarCampaign – συνάντηση αντιρρησιών συνείδησης στην Αθήνα: Αλληλεγγύη στους χιλιάδες αρνητές στράτευσης σε Ρωσία και Ουκρανία ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώσεις στο infolibre αντιρρησιών συνείδησης από Ρωσία, Φινλανδία, Τουρκία, Ελλάδα. Καταφέρονται κατά του πολέμου στην Ουκρανία και διακηρύττουν την ανάγκη αλληλεγγύης σε όσους Ρώσους, Λευκορώσους και Ουκρανούς αρνούνται να στρατευθούν και να πολεμήσουν, ζητώντας άσυλο, προστασία και δικαιώματα στους αντιρρησίες συνείδησης.

Παναγιώτης Μακρής, αντιρρησίας συνείδησης: Εκστρατεία αλληλεγγύης στους αντιρρησίες συνείδησης σε Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία.

Ανδρέας Μίχος, αντιρρησίας συνείδησης: Άρνηση του πολέμου και της βίας για την ειρηνική συνύπαρξη των ανθρώπων.

Σάσα Μπέλι, πρόεδρος των αντιρρησιών συνείδησης από την Ρωσία: Προστασία των αντιρρησιών και των πολιτικών ακτιβιστών κατά του Πούτιν. Άσυλο και δικαιώματα σε όσους φεύγουν από την Ρωσία για να αποφύγουν τη στράτευση. Σήμερα στην Ρωσία έχουν εκδηλωθεί 1.500 αρνήσεις στράτευσης, εκ των οποίων έχουν συλληφθεί οι 200, ενώ συνολικά 55.000 έχουν ταχθεί κατά της επιστράτευσης.

Μίτα Γιάκονεν, ολικός αρνητής στράτευσης από την Φινλανδία: Στήριξη στους αρνητές του πολέμου στην Ρωσία, την Λευκορωσία, την Ουκρανία.

Μερβέ, Καταγγέλλουμε τον πόλεμο ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και καλούμε να σταματήσουμε τον πόλεμο. Να υποστηρίξουμε τους αντιρρησίες στην Ρωσία, την Λευκορωσία, την Ουκρανία.

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 22/4 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

#ObjectWarCampaign – Διεθνής συνάντηση αντιρρησιών συνείδησης στην Αθήνα 20-23/4

Μοιραστείτε το άρθρο