10 χρόνια ΒΙΟ.ΜΕ, γενέθλια – πρόγραμμα του τριημέρου 28-29-30 Απριλίου

Τα 10 χρόνια ζωής κάτω από εργατικό έλεγχο με βασικό άξονα την αυτοδιαχείριση μακριά από αφεντικά, κλείνει το εργοστάσιο της ΣΕ ΒΙΟ.ΜΕ και πραγματοποιεί τα γενέθλια του στις 28-29-30. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ανοιχτή συνέλευση και το Σαββατοκύριακο θα ακολουθήσουν δράσεις εντός του χώρου του εργοστασίου και φυσικά live με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών που στέκονται για μία ακόμα φορά αλληλέγγυοι/ες στον αγώνα που δίνεται για πάνω από μία δεκαετία στη Θεσσαλονίκη.

“Το εργοστάσιο της ΒιοΜε κλείνει δέκα (10) χρόνια σε κατάληψη, σε αυτοδιαχείριση και σε ζωντανό αγώνα!
Πήγαν να το κλείσουν “θεοί και δαίμονες”, πάνε να το κλείσουν funds και κυβερνήσεις, πλειστηριασμοί και αγοραπωλησίες γίνονται για να φιμώσουν τον εμβληματικό αυτόν αγώνα.
Όμως εργαζόμενοι και αλληλεγγύη είμαστε ακόμη εδώ ζωντανές κι ενεργές δυνάμεις στον αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση!”

Παρασκευή 28/4: Πανελλαδική συνέλευση αλληλεγγύης στον αγώνα της ΒΙΟ.ΜΕ,  στις 18:00 στο Κοινωνικό Κέντρο/Στέκι Μεταναστ(ρι)ών, Βαλαωρίτου 20
Σάββατο 29/4: Από τις 18:00 θα εμφανιστούν οι KATAXNIA, Μορμώ, Paranoid Reverb, Foreplay, Ravels, Άγγελοι Τσιτσάνη
Κυριακή 30/4: Από τις 18:00 θα εμφανιστούν οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Χαρούλης, Χαΐνηδες, Koza Mostra, Βάσω Βασιλειάδου, The Speakeasies Swing Band!

Λοιπόν έχουμε γιορτή, έχουμε και μάχη!

Το εργοστάσιο της ΒιοΜε κλείνει δέκα (10) χρόνια σε κατάληψη, σε αυτοδιαχειριση…

Posted by Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης ΒΙΟΜΕ on Sunday, April 16, 2023 

Μοιραστείτε το άρθρο