Αναζητείται όχημα που χτύπησε διαδηλωτές στην Ακαδημίας κατά τη διάλυση της απεργιακής πορείας στην Αθήνα

Σήμερα, περίπου στις 13:35 με 13:40, μετά την προσπάθεια διάλυσης της απεργιακής πορείας από τις δυνάμεις των ΜΑΤ και ενώ διαδηλωτές και διαδηλώτριες έφευγαν μέσω της οδού Ακαδημίας προς Ομόνοια, κλούβες των ΜΑΤ και αυτοκίνητα της αστυνομίας και της ασφάλειας περνούσαν ανάμεσα από τους χιλιάδες ανθρώπους που προσπαθούσαν να διαφύγουν από τα δακρυγόνα.
Ενώ υπήρχε έντονη κατακραυγή από πλευράς των διαδηλωτών προς τις κλούβες των ΜΑΤ, ενα άσπρο αμάξι πιθανόν της ασφάλειας (λόγω του μοντέλου- Citroen Xsara ), επιτάχυνε και παρέσυρε δύο διαδηλωτές. Ο ένας διαδηλωτής χτυπήθηκε έντονα από το αμάξι, και ως αποτέλεσμα βρέθηκε μέτρα μακρυά από την πρόσκρουση στο πάτωμα με χτυπήματα στο κεφάλι (από την πτώση στην άσφαλτο), με κάκωση στο αριστερό χέρι, αλλά και με τραυματισμό στη φίστουλα στο δεξί (καθώς πρόκειται για αιμοκαθαριζόμενο άτομο με νεφροπάθεια). Το αμάξι χτύπησε και άλλο διαδηλωτή, αλλά χωρίς βαριά τραύματα και δεν σταμάτησε καθόλου μετά την πρόσκρουση.
Το συμβάν έγινε στην οδό Ακαδημίας μεταξύ των οδών Ομήρου και Λυκαβηττού. Οπότε, αναζητείται είτε φωτογραφικό ή καλύτερα οπτικοακουστικό υλικό είτε η πινακίδα, προκειμένου να εντοπιστεί το συγκεκριμένο όχημα.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Σήμερα, περίπου στις 13:35 με 13:40, μετά την προσπάθεια…

Posted by Emmanouelle Jones on Thursday, March 16, 2023

Μοιραστείτε το άρθρο