Ξυλοδαρμοί και χημικά στο Μέγαρο Μουσικής, ευγενική χορηγία Μητσοτάκη – Κεραμέως

Στην προγραμματισμένη εκδήλωση – φιέστα για τα 4 χρόνια διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και την παρουσίαση του κυβερνητικού έργου στην παιδεία… πιστή στη μέχρι τώρα πορεία της η κυβέρνηση, προχώρησε σε ξυλοδαρμό και ρίψη χημικών στους συγκεντρωμένους εκπαιδευτικούς, φοιτητές/ριες, σπουδαστές/ριες. Εν αναμονή της άφιξης του Μητσοτάκη και της Κεραμέως στο Μέγαρο Μουσικής, οι αστυνομικές δυνάμεις ξεκίνησαν να χτυπούν με τα γκλοπ, να κλοτσούν τους διαδηλωτές και να απωθούν βιαίως τη συγκέντρωση με στόχο την περικύκλωσή της. Έγινε χρήση χημικών και ταυτόχρονα άρπαξαν πανό τα οποία έσκισαν.

Στην εκδήλωση παρουσίασης του έργου και των αλλαγών στην παιδεία κατά τη διακυβέρνηση της ΝΔ, έγινε μία επίδειξη της πολιτικής που ακολουθήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, ξύλο και χημικά σε φοιτητές/ριες και εκπαιδευτικούς. Το πρόγραμμα της θητείας της Κεραμέως επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, περιλαμβάνει άγρια καταστολή, ιδιωτικοποιήσεις, υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση, απαξίωση της δημόσιας παιδείας και φυσικά δακρυγόνα και κρότου λάμψης για να θυμούνται οι παλιοί/ες και να μαθαίνουν οι νέοι/ες…

Θ.Λ.

 

Αδιανόητος ξυλοδαρμός εκπαιδευτικών και φοιτητών από ΥΜΕΤ και ΜΑΤ πριν λίγα λεπτά στο Μέγαρο Μουσικής.

Στη διαμαρτυρία για την εκδήλωση φιέστα Κεραμέως – Μητσοτάκη για τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης, η ακροδεξιά ηγεσία της ΝΔ έδωσε εντολή για γκλοπιές στα κεφάλια, χημικά μέσα στο πλήθος, κλωτσιές σε όρθιους κι όσους πέφτουν κάτω ενώ κινδυνεύουν να τσαλαπατηθούν, αλλά και κυνηγητό μέχρι τα πάλαι ποτέ βασανιστήρια του ΕΑΤ – ΕΣΑ.

Posted by Κώστας Παπαντωνίου on Monday, February 20, 2023

 

ΤΩΡΑ: Σε κυβερνητική εκδήλωση στο μέγαρο μουσικής για την παρουσίαση του εκπαιδευτικού έργου της Υπουργού, Νίκης Κεραμέως, παρουσία της ίδιας και του Πρωθυπουργού το Κράτος ασκεί Βία και Καταστολή προς εκπαιδευτικούς και καλλιτέχνες.

Απέναντι σε ένα κράτος που λειτουργεί υπό όρους τρομοκρατικής οργάνωσης, καταπατώντας τον πολιτισμό, την παιδεία και την ελευθερία μας, εμείς πολεμάμε με περισσότερες καταλήψεις και πιο δυνατή φωνή!

#sesaspoumasakoute 10, 100, 1000άδες καταλήψεις, ενάντια σ’ έναν κόσμο οργανωμένης σήψης.

Posted by Κατάληψη Θεάτρου Τσίλλερ on Monday, February 20, 2023

 

ΤΩΡΑ
Έγινε επίθεση με χημικά στην συγκέντρωση στο μεγαρο μουσικής.
Ο κόσμος επανασυγκροτηθηκε και χρειαζόμαστε στήριξη.
Μας έχουν περικυκλώσει.

Posted by Σύλλογος Σπουδαστών/τριών Σχολής Δραματικής Τέχνης Εθνικού Θεάτρου on Monday, February 20, 2023

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, όρθια άτομα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "maria_chourdari 22 δευτ. Βίαιη απώθηση φοιτητων κ καθηγητών έξω από το Μέγαρο όπου αναμένονται Μητσοτάκης Κεραμέως 1 TYNOMIA OLICE @antireport"

 

Posted by Dimitra Tassou on Monday, February 20, 2023

 

Μοιραστείτε το άρθρο