Άμεσο κάλεσμα για συγκέντρωση για να αποφευχθεί έξωση μετά από πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας

UPDATE
Συγκέντρωση υπεράσπισης της λαϊκής κατοικίας σήμερα στις 17.00 στην οδό Οικονόμου 5 (Κατεχάκη)
Σήμερα το μεσημέρι, δικαστικός επιμελητής με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων επιχείρησε να βγάλει μία λαϊκή οικογένεια έξω από την πρώτη κατοικία της λόγω χρεών.
Άμεσα, γείτονες και γειτόνισσες, καθώς και αλληλέγγυος κόσμος συγκεντρώθηκε στην είσοδο και στην ταράτσα του σπιτιού, διεκδικώντας την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων και του δικαστικού επιμελητή.
Τα άμεσα αντανακλαστικά της ταξικής και λαϊκής αλληλεγγύης έχουν αποτελέσματα και η έξωση αποτράπηκε.
Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Τόσο σε αυτό το σπίτι όσο και σε χιλιάδες ακόμα σπίτια φτωχών οικογενειών ο φόβος της έξωσης από τα εκτελεστικά όργανα των τραπεζών και των funds παραμένει.
Κι αυτός ο φόβος σπάει μόνο με αλλελεγγύη, μόνο οργάνωση, μόνο με αγώνα:
Γειτονιά τη γειτονιά, να παραμείνουμε σε επιφυλακή, να οικοδομήσουμε την ταξική αλληλεγγύη και τη λαϊκή αυτοάμυνα, να μην αφήσουμε κανέναν μόνο και καμία μόνη.
Καλούμε σε συγκέντρωση σήμερα στις 17.00 έξω από το σπίτι στην οδό Οικονόμου 5 (Κατεχάκη).
ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ
ΥΓ. Αν και είχαμε προγραμματισμένη την παρουσία μας στη σημερινή συγκέντρωση των εκπαιδευτικών, λόγω του έκτακτου γεγονότος της απόπειρας έξωσης και της επαναφοράς αστυνομικών δυνάμεων πριν λίγη ώρα συγκεντρώνουμε τις δυνάμεις μας στην κινητοποίηση που έχει καλεστεί έξω από το σπίτι.
ΝΙΚΗ στον αγώνα των εκπαιδευτικών.
Διαρκής Αγώνας για την ταξική απελευθέρωση

ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΘΩΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 5 (ΚΑΤΕΧΑΚΗ) (γίνεται προσπάθεια έξωσης μετά από πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας)
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ
“[…]Με την ίδια ρητορική περί “διάσωσης των τραπεζών”, έχοντας ήδη “φάει” τα δισεκατομμύρια της “ανακεφαλαιοποίησης” που εισέπραξαν με τα μνημόνια στην πλάτη των λαϊκών στρωμάτων, τώρα η κερδοφορία των τραπεζών “καταβροχθίζει” και τη λαϊκή κατοικία. Συνυπεύθυνες για τους πλειστηριασμούς είναι και οι πολυεθνικές “εταιρείες διαχείρισης ακινήτων” που ειδικεύονται στους πλειστηριασμούς για μικρο-ποσά, όπως η “DoValue”, και τα πολιτικά στελέχη των κυβερνήσεων, που διαφημίζουν το περίφημο σχέδιο “Ηρακλής”. […]
Να στήσουμε αναχώματα ταξικής αλληλεγγύης και ταξικής επαγρύπνησης ώστε να μην επιτρέψουμε να πετάξουν καμιά οικογένεια στον δρόμο, να μην αφήσουμε να γίνει καμία έξωση, κανένας πλειστηριασμός. Δεν είμαστε αναλώσιμοι, ούτε θα δεχτούμε να πληρώσουμε την κρίση τους.
«Διαρκής Αγώνας» για την ταξική απελευθέρωση
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "TA ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ TA ΣΩΖΕΙ ΛΑΟΣ ME ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ K1 ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ Την ταξική απελευθέρωση TAEIKO"
Μοιραστείτε το άρθρο