Πολιτική Εκδήλωση για την υπόθεση “Σύντροφοι-Συντρόφισσες”, Τετάρτη 1/2 στις 18:00 στην ΑΣΟΕΕ

Ως Συνέλευση Αλληλεγγύης στους 4 διωκόμενους/η αναρχικούς/ή για την υπόθεση ‘Σύντροφοι – Συντρόφισσες’, διοργανώνουμε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στις 18.00 στην ΑΣΟΕΕ πολιτική εκδήλωση, με σκοπό την ανάδειξη της πολιτικής δίωξης των συντρόφων και της συντρόφισσας, ενόψει της έναρξης της δίκης.

Περιεχόμενο της εκδήλωσης:

-Πρώτη προβολή του βίντεο “Υπόθεση Σύντροφοι-Συντρόφισσες: Πολιτική ταυτότητα και συντροφικές σχέσεις στο στόχαστρο”.

-Συζήτηση για την πολιτική σημασία της υπόθεσης, το καθεστώς άτυπης ομηρίας και την δίκη των 3 συντρόφων και της συντρόφισσας που αρχίζει στις 6 Φλεβάρη στο Εφετείο.post image

Τα 4 συντρόφια σέρνονται σε μία πολιτική δίκη την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, επειδή βρήκαν τη θέση τους ανάμεσα στους καταπιεσμένους αυτού του κόσμου και αγωνίστηκαν ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο, ενάντια στη συστηματική εξαθλίωση δισεκατομμυρίων ανθρώπων της εργατικής τάξης, ενάντια στο φασισμό και την πατριαρχία.

Δικάζονται υπό τον 187Α ΠΚ (αντιτρομοκρατικό νόμο), χαρακτηριζόμενοι ως μέλη μίας υποτιθέμενης τρομοκρατικής οργάνωσης με την ονομασία “Σύντροφοι-Συντρόφισσες”, ένα προσωνύμιο το οποίο όπως γνωρίζουμε, χρησιμοποιείται συχνά στο ευρύτερο αντιεξουσιαστικό κίνημα σε όλο τον κόσμο. Η εσκεμμένη κατονομασία των προσωνυμίων “σύντροφοι,συντρόφισσες” και “αναρχικοί, αναρχικές” ως τρομοκρατική οργάνωση στη συγκεκριμένη δικογραφία , δημιουργούν μια αστείρευτη δεξαμενή υπόπτων με σκοπό να τρομοκρατήσουν και να στοχοποιήσουν τον καθένα και τη καθεμία που εξεγείρεται ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας. Το κυνήγι του “εσωτερικού εχθρού” συνεχίζεται αδιάκοπα και η υπόθεση των 3 συντρόφων και της συντρόφισσας μπορεί να λειτουργήσει ως εφαλτήριο για την πολιτική εξόντωση όλο και περισσότερων συντρόφων/ισσών.

Είναι κρίσιμη η ανάδειξη της σκευωρίας και η ευθεία αντιπαράθεση με το καθεστώς των πολιτικών διώξεων. Ενάντια στη δυστοπία του κόσμου τους, παραμένουμε Σύντροφοι και Συντρόφισσες.

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους 4 διωκόμενους/η αναρχικούς/ή για την υπόθεση ‘Σύντροφοι – Συντρόφισσες’

Μοιραστείτε το άρθρο