Συγκέντρωση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για τον πυροβολισμό του 16χρονου από την αστυνομία, Τρίτη 6/12 στις 8:30

5 Δεκέμβρη 2022. Σφαίρα στο κεφάλι 16 χρόνου μετά από καταδίωξη από τα ένστολα καθάρματα της ελληνικής αστυνομίας. 14 χρόνια μετά από την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Ο κρατικός μηχανισμός έχει πλέον αφομοιώσει πλήρως στην φαρέτρα του τις εν ψυχρω δολοφονίες οι οποίες πλέον αποτελούν καθημερινότητα.

Αύριο, 6/12/22, ο μπάτσος που πυροβόλησε τον 16χρονο Κ. Φραγκούλη περνάει από ανακριτή. Όλοι, όλες, όλα μας, αύριο το πρωί, στα δικαστήρια.

Το αίμα κύλησε ξανά. Όλοι στους δρόμους. Κανένας Δεκέμβρης δεν τελείωσε ποτέ.
Μόνο οργή.

Ανάρες, ομάδα δράσης και αλληλεγγύης


Κάλεσμα για συγκέντρωση αύριο στις 08:30 στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης που περνάει ο εκτελεστής-μπάτσος από ανακριτή

Καμία ανοχή στους κρατικούς δολοφόνους

Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης


κάλεσμα στήριξης της οικογένειας του Κάλο (Κώστα Φραγκούλη),αύριο 6/12 8:30 στα δικαστήρια που ο δολοφόνος μπάτσος θα περάσει από ανακριτή

ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΡΟΜΑ

Ανοιχτή συνέλευση Stop War on Migrants


Τη Δευτέρα 5/12 μπάτσοι σηκώνουν το όπλο και πυροβολούν στο κεφάλι τον 16χρονο Ρομά Κώστα Φραγκούλη, επειδή αυτός… έβαλε βενζίνη και δεν πλήρωσε. Όπως και 1 χρόνο πριν, οι κρατικοίΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή. δολοφόνοι μας δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι κατά την άποψη τους μία μικρό-κλοπή καυσίμων 20 € είναι άξια θανατικής ποινής, την οποία οι ίδιοι εφαρμόζουν σε ρόλο σερίφη.

Απέναντι σε αυτό τον βόθρο, στους μπάτσους που νομίζουν ότι είναι φαρ ουέστ, τους συντηρητικούς κρυφοφασίστες που χαίρονται, επειδή πέθανε ένας Ρομά και δε διστάζουν να το θέσουν με αυτούς τους όρους, τους κανιβάλους που μάλλον αποφάσισαν ότι το πλημμέλημα της κλοπής θα έπρεπε να επιφέρει θανατική καταδίκη, και μάλιστα αυτή να αποφασίζεται από τον κάθε μπάτσο-καουμπόι, εμείς θα βρεθούμε ξανά και ξανά στους δρόμους.

Καμία κρατική δολοφονία να μη μείνει αναπάντητη. Αύριο, 6/12, ο μπάτσος που πυροβόλησε τον 16χρονο Κ. Φραγκούλη περνάει από ανακριτή. Να είμαστε όλες/όλοι εκεί.

Συγκέντρωση στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Τρίτη 6/12, 08:30

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης


ΤΡΙΤΗ – 06/12
Συγκέντρωση 09:00 στα δικαστήρια

Την Τρίτη 06/12 περνάει ανακριτή ο μπάτσος που αποπηράθηκε να δολοφονήσει με το όπλο του τον Κ. Φραγκούλη.

Στην αντανακλαστική πορεία που πραγματοποιήθηκε στις 05/12, η αστυνομία δε δίστασε να χρησιμοποιήσει αμέτρητα χημικά, σε άλλη μια επιχείρηση της να καταστείλει και να εκφοβίσει τον κόσμο που μαζικά διαδήλωνε.

Η ΕΛ.ΑΣ. ρίχνει στο ψαχνό, για είκοσι ευρώ.
Τα ξημερώματα της 5ης Δεκεμβρίου προστίθεται στη λίστα άλλο ένα “μεμονωμένο περιστατικό” αστυνομικής αυθαιρεσίας.Ο 16χρονος Κώστας Φραγκούλης, δέχεται σφαίρα στο κεφάλι, μετά από καταδίωξη της αστυνομίας, επειδή δεν πλήρωσε 20 ευρώ βενζίνης. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μετά από πολύωρη επέμβαση, παλεύει για τη ζωή του.

Μια ημέρα πριν την 14η επέτειο απο τη δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου απο σφαίρα μπάτσου και λίγο καιρό μετά τη δολοφονία του Σαμπάνη η αστυνομία δείχνει για άλλη μια φορά το πρόσωπο της. Οι δολοφόνοι του Σαμπάνη κατηγορήθηκαν για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Κράτος και αστυνομία μας (υπεν)θυμίζουν πως κρατούν τις ζωές μας στα χέρια τους, πως το παιχνίδι το θέλουν άνισο, πως αυτοί έχουν τα όπλα και εμείς το άδικο.

Πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε ένα κράτος που οπλίζει τα χέρια των ένστολων μπράβων του, έναν θεσμό που στόχο έχει την καταστολή, τον πλήρη έλεγχο και την υποβάθμιση των ζώων μας;

Η “δηκεοσινη” διεκδικείται στο δρόμο, σήμερα, αύριο και πάντα, μέχρι να μην ταξιδέψει ξανά καμία σφαίρα, μέχρι ο φόβος να αλλάξει πλευρά.

Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ

Δύναμη και συμπαράσταση στην οικογένεια του Κ. Φραγκούλη

Όλοι/ες/α στα δικαστήρια στις 09:00

Σχολείο – ελεύθερος κοινωνικός χώρος για τη μάθηση της ελευθερίας

Μοιραστείτε το άρθρο