Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες/συλληφθείσες της 9/11, Πέμπτη 10/11 στις 11 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Μαζική πορεία που ξεκίνησε από την Καμάρα ολοκληρώθηκε στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της 9ης Νοεμβρίου, ημέρα γενικής απεργίας. Μετά από συγκρούσεις με την αστυνομία και τα ΜΑΤ, άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ και υπόλοιπες κατασταλτικές δυνάμεις προχώρησαν σε προσαγωγές και συλλήψεις αδιακρίτως κυνηγώντας κόσμο στο κέντρο της πόλης και μέσα σε μαγαζιά. Πραγματοποίησαν 13 προσαγωγές εκ των οποίων οι 8 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.


Μαζική απεργιακή πορεία απαριθμώντας 3000 άτομα με δυνατό παλμό, διέσχισε τους δρόμους της πόλης και κατέληξε στο εργατικό κέντρο. Ακολούθησαν συγκρούσεις που κατέληξαν σε σειρά συλλήψεων στο σωρό μέσα σε στενά και μαγαζιά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η κατηγορία για την ώρα αφορά “διατάραξη κοινής ειρήνης”.

Αλληλεγγύη στους/στις σύντροφους/συντρόφισσες.

“Ανάρες” Ομάδα Δράσης & Αλληλεγγύης


Την Τετάρτη 9/11 εν όψη της γενικής απεργίας 1000αδες κόσμος βγήκε στους δρόμους. Μετά το τέλος της πορείας ακολούθησαν συγκρούσεις με τους μπάτσους με συνέπεια προσαγωγές ατόμων και 8 συλλήψεις. Οι συλληφθέντες/είσες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της διατάραξης κοινής ειρήνης ενώ κάποιοι και την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους/στις 8 συλληφθέντες/είσες την Πέμπτη 10/11 στις 11:00 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

Κανένα μόνο του στα χέρια του κράτους

Μπουρλότο και φωτιά

Ταμείο αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστ(ρι)ών


Μετά το τέλος της απεργιακής πορείας της 9/11 , ακολούθησαν συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής και αφου επακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν 8 συλλήψεις.

Ένα θρασύτατο τρομοκράτος που έχει επιφέρει την φτώχεια, την εξαθλίωση, και την ανεργία,δείχνει για άλλη μια φορά τίς προθέσεις του παρατάσσοντας τις δυνάμεις καταστολής παντού προσπαθοντας να δημιουργήσει μπατσοκρατουμενες γειτονιές και πανεπιστήμια οξύνοντας έτσι τον κοινωνικό έλεγχο

Το δόγμα του νόμου και της τάξης έχει να διασφαλίσει την ασφάλεια μονάχα για τα κέρδη των αρίστων και των μεγαλομαφιώζων του ίδιου του κράτους, αλλά μέχρι και τα καταστήματα των κυκλωμάτων των μαστροπών και πεδαιραστών του.

Η επίθεση αποτελεί ένα όπλο του σήμερα ενάντια στην κοινωνική εξαθλίωση και τον αστικό εφησυχασμό, αποτελώντας ένα κομμάτι αντεπίθεσης στην κρατική πολιτικη .

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τα συλληφθέντα συντροφιά στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης στις 11:00 .

Κανένας μόνος στα χέρια του κράτους, η αλληλεγγύη μας θα τους ποδοπατήσει .

Να αλλάξει στρατόπεδο ο φόβος .

Υ.Γ.

Συνιάλο αλληλεγγύης στα συντρόφια στην Αθήνα που στάθηκαν με αξιοπρέπεια στο δρόμο καθώς και στα συλληφθέντα συντρόφια της πορείας

” SALDIRIM ” Συνέλευση αναρχικών για την εξεγερσιακή προοπτική


Την Τετάρτη 9/11 πραγματοποιήθηκε απεργιακή πορεία εν όψει μιας από τις μαζικότερες απεργίες των τελευταίων ετών. Μετά το πέρας της πορείας, ακολούθησαν επεισόδια, με του μπάτσους να προβαίνουν σε 13 προσαγωγές εκ των οποίων πολλές μετατράπηκαν στη συνέχεια σε αναίτιες συλλήψεις, με συμφοιτητές μας να βρίσκονται ανάμεσα τους.

Για άλλη μια φορά, κράτος και κεφάλαιο, σε πλήρη συμφωνία με τους μπάτσους, έδειξαν την πρόθεση καταστολής σε οποιοδήποτε υποκείμενο αγωνίζεται ενάντια στο καθεστώς δυστοπίας το οποίο επιτάσσουν.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τα συλληφθέντα συντρόφια μας, αύριο Πέμπτη 10/11 στα δικαστήρια

ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Αυτόνομο σχήμα φυσικού


Το πρωί τις 9/11 πραγματοποιήθηκε μαζική απεργιακή πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τον κόσμο να εκφράζει την οργή του ενάντια στην εξαθλίωση και την υποτίμηση των ζωών μας από το κράτος και το κεφάλαιο.

Στο τέλος της πορείας ακολούθησαν συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής. Οι μπάτσοι κυνήγησαν ανθρώπους στα στενά και σε μαγαζιά προχωρώντας σε 13 προσαγωγές από τις οποίες οι 8 έγιναν συλλήψεις, προσπαθώντας για άλλη μια φορά να μας καταστείλουν και να σπείρουν τον φόβο.

Καλούμε στα δικαστήρια την Πέμπτη 10/11 στις 11 το πρωί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα συλληφθέντα συντρόφια μας

Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Πρωτοβουλία Φοιτητ(ρι)ών Φυσικού

Μοιραστείτε το άρθρο