Βασίλης Μάγος: “Αισιόδοξη νότα” σχολιάζει ο πατέρας μετά την αναβολή της δίκης

“Παλέψαμε αφενός και πετύχαμε να δεχτούν αυτόπτες μάρτυρες δικούς μας. Δεύτερο δόθηκε αναβολή, ώστε μέχρι την επόμενη δίκη, να εκδικαστεί και η προσφυγή που κάναμε με την οποία ζητάμε να εκδικαστεί και η μήνυσή μας.” σημειώνει ο πατέρας του Βασίλη, Γιάννης Μάγος στα κοινωνικά δίκτυα μετά την αναβολή της δίκης για τις 15 Μαρτίου.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης των τριών κατηγορουμένων αστυνομικών  να ακυρωθεί η παράσταση πολιτικής αγωγής, από την οικογένεια Μάγγου και διέκοψε τη δίκη για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια ο εισαγγελέας πρότεινε την αναβολή της δίκης, ενώ η πρόεδρος του Δικαστηρίου για λόγους ισονομίας, όπως ειπώθηκε, ζήτησε από τον Γιάννη Μάγγο να προτείνει έξι αυτόπτες μάρτυρες της σκηνής του ξυλοδαρμού του γιου του, Βασίλη.

Σημειώνεται ότι αναβολή της δίκης είχε ζητηθεί και από πλευράς της οικογένειας του Βασίλη, καθώς αναμένεται απόφαση από την εισαγγελία Εφετών Λάρισας επί της προσφυγής προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεση σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ως κακούργημα.

Έξω από τα δικαστήρια σημειώθηκε ένταση καθώς αλληλέγγυοι και φίλοι του Βασίλη, φώναζαν συνθήματα όπως «Δεν υπάρχει Ειρήνη, χωρίς Δικαιοσύνη, δε θα ξεχαστεί τι κάναν στον Βασίλη» και απωθήθηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ .

Μοιραστείτε το άρθρο