Διαμαρτυρία για την λιθόστρωση του δρόμου που περνάει από το νοσοκομείο Άγ. Δημήτριος Θεσσαλονίκης, Πέμπτη 13/10 10:00

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ… ΛΙΘΟΔΡΟΜΟΥ

Tις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής των Κάστρων αλλά και πολλών διερχόμενων από την οδό Ελ. Ζωγράφου (από τα νεκροταφεία Ευαγγελίστριας προς τον Άγ. Παύλο), έχει προκαλέσει η λιθόστρωσή του εδώ και κάποιους μήνες. Η κατασκευή του… λιθόδρομου έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε αυτοκίνητα και δίκυκλα. Ιδιαίτερα όσων διέρχονται συχνά, είτε λόγω τόπου κατοικίας είτε λόγω διέλευσης προς άλλες περιοχές του βόρειου τόξου της πόλης.

Πολύ περισσότερο όμως, προβλήματα δημιουργεί στα ασθενοφόρα και τους ασθενείς-τραυματίες που κατευθύνονται προς τα νοσοκομεία Άγ. Δημήτριος, Παπανικολάου, Παπαγεωργίου. Αλλά και στους διανομείς-μεταφορείς που κάνουν αυτόν τον δρόμο πολλές φορές τη μέρα και τα βράδια. Ένας δρόμος επικίνδυνος για ατυχήματα, ασφαλή οδήγηση, ορθοπεδικά προβλήματα, φθορές στα οχήματα-δίκυκλα και… μεταφορά ασθενών και τραυματιών.

Έτσι, με πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο Άγ. Δημήτριος και στήριξη-συμμετοχή της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη 13/10 στις 10:00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο νοσοκομείο.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ: ΠΕΜΠΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ, ΣΤΙΣ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»

Μετά από πρόσκληση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Δημητρίου προς την Επιτροπή Αγώνα Διανομέων, αποφασίσαμε τη συμμετοχή μας στην παραπάνω κινητοποίηση για την επίλυση ενός προβλήματος που μας αφορά ΑΜΕΣΑ, γιατί η κακοτεχνία δεν δημιουργεί προβλήματα μόνο σε ασθενείς, οδηγούς και εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, πεζούς κτλ, *άλλα και σε όλους τους διανομείς -ιδιαίτερα του κέντρου- που ανεβοκατεβαίνουν τον συγκεκριμένο άκρως επικίνδυνο για ατυχήματα δρόμο αρκετές φορές καθημερινά.

Οι κραδασμοί που προκαλούνται από την οδήγηση στο συγκεκριμένο δρόμο, τον καθιστούν άκρως επικίνδυνο για ασφαλή οδήγηση δικύκλου, δημιουργούν ορθοπεδικά προβλήματα στους οδηγούς ενώ προκαλούν και σημαντικές φθορές στα οχήματα.

*Απαιτούμε** την άμεση λύση του προβλήματος με την αντικατάσταση των άκρως επικίνδυνων για την ασφάλεια και την υγεία μας πλίνθων από την οδό Ελένη
Ζωγράφου! *

*Δεν Θα ζήσουμε σαν δούλοι! ο αγώνας συνεχίζεται…*

* Στοιχεία Επικοινωνίας :Τηλ: 6982268508 , dianomeisthess.blogspot.gr
Facebook: Επιτροπή Αγώνα Διανομέων *

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ

Μοιραστείτε το άρθρο