Θεατρικό Εργαστήρι: Διάθεση Τέχνης, κάθε Κυριακή από 2/10 15:00 – 18:00 στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

«Μόνος ο καθένας μας είναι ανήμπορος.
Μόνος ο καθένας από σας, τους πιο κοντινούς στην προσπάθειά μας, είναι ανήμπορος.
Μαζί ίσως κάτι μπορέσουμε να κάνουμε.
Το θέατρο, ως μορφή τέχνης, δίνει τη δυνατότητα
να συνδεθούμε, να συγκινηθούμε, ν’ αγγίξουμε
ο ένας τον άλλο, να νιώσουμε μαζί μια αλήθεια.
Να γιατί διαλέξαμε το θέατρο σαν μορφή
εκδήλωσης του ψυχικού μας κόσμου.»

(Κάρολος Κουν)

Το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ του Χάρη Γεωργιάδη, θα φιλοξενηθεί φέτος στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ, με βασικό άξονα την ενεργοποίηση
του σώματος και την ανάπτυξη των εκφραστικών μας μέσων.
Για τρεις ώρες την εβδομάδα, δημιουργικές κι ευχάριστες, μπορούμε να βρεθούμε ο ένας με τον άλλο, να εκφραστούμε, να συγκινηθούμε, να νιώσουμε και να εκδηλώσουμε τον ψυχικό μας κόσμο. Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, Χάρης Γεωργιάδης, με εφόδια από τα είκοσι τρία χρόνια εμπειρίας του στο χώρο, διαμορφώνει αυτές τις ώρες, σε δημιουργική ενασχόληση, ανάλογα με τις ανάγκες του τμήματος. Με την βοήθειά του, το θεατρικό εργαστήρι, ανεβάζει μία θεατρική παράσταση κάθε χρόνο (ή ταινία μικρού μήκους), εφόσον οι μαθητές του είναι έτοιμοι γι’ αυτό! Πάνω απ’ όλα όμως, στόχος του εργαστηρίου είναι η απελευθέρωση των εκφραστικών μας μέσων και όχι η προβολή μας πάνω στη σκηνή. Τα μαθήματα της υποκριτικής, του αυτοσχεδιασμού, της κινησιολογίας, της τεχνικής υποκριτικής, της ορθοφωνίας, των ασκήσεων αναπνοής, της αισθητικής και του θεατρικού παιχνιδιού, θα είναι τα εργαλεία μας για την επίτευξη των παραπάνω στόχων μας.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται μία μέρα την εβδομάδα και η διάρκεια κάθε συνάντησης θα είναι τρίωρη, κάθε Κυριακή 15:00 με 18:00.
Το θεατρικό εργαστήρι είναι ανοικτό σε όλους τους ενδιαφερόμενους, χωρίς να είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία, αρκεί να είναι από 16 ετών και άνω.

Εγγραφές θα γίνονται μέχρι το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 και
θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, στέλνοντας τα στοιχεία σας στο Εmail:
harisg10@gmail.com ή στο τηλ. 6973070329.

Το εργαστήριο όπως όλα τα μαθήματα και οι εκδηλώσεις στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ είναι με ελεύθερη συνεισφορά.

Μοιραστείτε το άρθρο