Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους απεργούς εργαζόμενους της Μαλαματίνα, Τρίτη 6/9 στις 18:30 στα Γραφεία Ομοσπονδίας Τροφίμων – Ποτών

Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων στην επιχείρηση «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» και οι αγωνιζόμενοι απεργοί απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση προς όλο τον εργατόκοσμο της Θεσσαλονίκης, τα συνδικάτα, τις κοινωνικές οργανώσεις και τους αλληλέγγυους πολίτες σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Σεπτέμβρη 2022 η ώρα 18.30 μπροστά στα γραφεία του Σωματείου και της Ομοσπονδίας μας (Φιλίππου 43).
Η απεργοσπασία και ο εργοδοτικός αυταρχισμός δεν θα περάσουν
Να ανακληθούν τώρα οι απολύσεις και να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Επιχείρησης ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Εδώ και παραπάνω από ένα μήνα οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Μαλαματίνας στο Καλοχώρι βρίσκονται σε απεργία διαρκείας, διεκδικώντας την ανάκληση των εκδικητικών απολύσεων 15 συναδέλφων τους, την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας καθώς και την αύξηση μισθών οι οποίοι είχαν υποστεί μείωση από την εργοδοσία του εργοστασίου στα πλαίσια της λεγόμενης «εξυγίανσης» της επιχείρησης. Είχαν προηγηθεί κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας από τους εργαζόμενους βάζοντας μπροστά τις συλλογικές τους διεκδικήσεις απέναντι στα αφεντικά της Μαλαματίνας.

Ως απάντηση, η εργοδοσία έβαλε μπροστά έναν απεργοσπαστικό μηχανισμό και μαζί με την υποστήριξη του κράτους, το πρωί της Τετάρτης 31/08 διμοιρίες ΜΑΤ με χημικά και ξύλο επιτέθηκαν στην απεργιακή συγκέντρωση στο εργοστάσιο προκειμένου να εισέλθουν οι απεργοσπάστες. Παρά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις, διώξεις και δικογραφίες, τους τραυματισμούς απεργών και αλληλέγγυων μέσα σε αυτό το κλίμα εργοδοτικής και κρατικής τρομοκρατίας όλου αυτού του διαστήματος (βλ. επίθεση της αστυνομίας την 17/08 με συλλήψεις), οι απεργοί προκήρυξαν εκ νέου συνέχιση της απεργίας μέχρι τουλάχιστον τις 15 Σεπτέμβρη.

Η στρατοπέδευση διμοιριών με κλούβες να φράζουν τις εισόδους του εργοστασίου επί 24ωρου βάσης, όπως έγινε φανερό ακόμη και στη μαζική συγκέντρωση των απεργών και αλληλέγγυων την Πέμπτη 01/09, η καταστολή των ΜΑΤ και η κατασκευή κατηγορητηρίων καταδεικνύουν ότι τα αφεντικά έχουν στο πλάι τους το κράτος, την κυβέρνηση και την αστυνομία. Η ωμή αυτή πραγματικότητα της εργοδοτικής τρομοκρατίας και της κρατικής καταστολής δεν είναι κάτι άγνωστο στους εργαζόμενους που παράγουν τον πλούτο αυτού του κόσμου, τον οποίο καρπώνονται τα αφεντικά. Ωστόσο, αυτό που επίσης γνωρίζουμε είναι η πραγματική δύναμη των καταπιεσμένων όταν αγωνίζονται συλλογικά και από τα κάτω απέναντι στο σύστημα που παράγει την εκμετάλλευση και την υποδούλωση.

Η επίθεση αυτή της εργοδοσίας και του κράτους στους απεργούς της Μαλαματίνας εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο όξυνσης μιας συνολικότερης επίθεσης του κράτους και του κεφαλαίου στην κοινωνική βάση και στις ζωές μας. Σκοπό έχει το τσάκισμα των κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων και αγώνων που αναπτύσσονται, ώστε να επιβληθεί μία συνθήκη σιωπητηρίου, δηλαδή μιας αέναης και απρόσκοπτης εκμετάλλευσης από τα αφεντικά. Τα εργασιακά δικαιώματα χτυπιούνται συνεχώς, η ίδια η συνδικαλιστική δράση έχει μπει στο στόχαστρο καθώς επίσης και μία σειρά άλλων κατακτήσεων πολιτικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, όπως είναι η περιστολή των διαδηλώσεων.

Μέσα σε αυτή τη συνθήκη εντάσσονται μία σειρά αναδιαρθρώσεων του κράτους σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων (λεηλασία της φύσης, εκπαιδευτική αναδιάρθρωση, εργασιακές κατακτήσεις, δημόσιοι χώροι κ.α.). Κοινή συνισταμένη αποτελεί η αναβάθμιση του ρόλου της αστυνομίας σε όλο το κοινωνικό πεδίο, προκειμένου να επιβληθεί η νέα αυτή «κανονικότητα» την οποία όλες οι κυβερνήσεις εξυπηρέτησαν και εξυπηρετούν, όντας στην ουσία το πολιτικό προσωπικό των αφεντικών, ντόπιων και μη. Ταυτόχρονα, οι διακρατικοί ανταγωνισμοί που παράγει το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα έχει οδηγήσει σε επέκταση των πολέμων, της φτώχειας και της εξαθλίωσης των καταπιεσμένων, ενώ για τους πλέον απόκληρους -τους πρόσφυγες & μετανάστες- η θανατοπολιτική έχει εδραιωθεί ως εργαλείο του κράτους.

Έχει γίνει φανερό, ότι το χρεοκοπημένο οικονομικά, πολιτικά, ηθικά και αξιακά σύστημα εξουσίας δεν έχει πλέον να προσφέρει τίποτα άλλο παρά θάνατο, υποδούλωση και περαιτέρω εκμετάλλευση στους καταπιεσμένους. Απέναντι σε αυτόν τον ζόφο, οφείλουμε να αντιτάξουμε την συλλογικοποίηση και τον οργανωμένο αγώνα. Βασιζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις μέσα στον αγώνα, δηλαδή χωρίς θεσμική διαμεσολάβηση η οποία στοχεύει στην άντληση πολιτικού κεφαλαίου για άλλους σκοπούς αλλά και στην εκτόνωση των αγώνων, εξασφαλίζουμε ότι οι αγώνες μας δεν υπονομεύονται και δεν γίνονται αντικείμενο παζαριού. Με οργάνωση στη βάση, από τα κάτω για τους από τα κάτω, πλάι πλάι να υψώσουμε αναχώματα απέναντι στην επέλαση της κρατικής και καπιταλιστικής βαρβαρότητας στις ζωές μας. Με αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα να δώσουμε τη μάχη για τη ζωή, να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας! Μόνος αγώνας που χάθηκε, είναι αυτός που δεν δόθηκε.

Ως αναρχικοί και αναρχικές αλλά και ως εργαζόμενοι, φοιτητές, άνεργοι, μαθητές στεκόμαστε στο πλάι των απεργών εργαζομένων της Μαλαματίνας και δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον διαρκή αγώνα που δίνουν. Ο αγώνας των απεργών της Μαλαματίνας είναι αγώνας όλης της εργατικής τάξης!

Απαιτούμε:

  • Παύση κάθε δίωξης
  • Επαναπρόσληψη των 15 απολυμένων εργαζομένων της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ
  • Υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και αυξήσεις στους εργάτες

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ

Η ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ, Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6/9 ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ (ΦΙΛΙΠΠΟΥ 43)

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 18:00 Κατάληψη Mundo Nuevo (Φιλίππου & Σιατίστης)

Τοπικός Συντονισμός Θεσσαλονίκης | Αναρχική Πολιτική Οργάνωση


Με ΜΑΤ, χημικά και άγρια καταστολή χτυπούν τους εργάτες και στηρίζουν την εργοδοσία στη «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ». Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Συγκέντρωση: Τρίτη 6/9, 6.30μ.μ., Φιλίππου 43

Το Δ.Σ. του Ζ΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσ/νίκης καταγγέλλει την άγρια αστυνομική επίθεση, με χημικά, ξύλο, τραυματισμούς και συλλήψεις, που πραγματοποιήθηκε μετά από κυβερνητική εντολή την Τετάρτη 31/8 ενάντια στους απεργούς της εταιρείας «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» και αλληλέγγυους. Κατά την επίθεση τραυματίστηκαν 5 απεργοί (μεταξύ τους ο πρόεδρος και ο γραμματέας του
Σωματείου) καθώς και αλληλέγγυοι εκπαιδευτικοί, που διακομίστηκαν στα νοσοκομεία της πόλης ενώ συνελήφθη, αφού χτυπήθηκε και νοσηλεύτηκε, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» και ένας αλληλέγγυος φοιτητής.

Με την καθοδήγηση στελεχών της εταιρίας, εισαγγελέας και οι δέκα και πλέον πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ προχώρησαν στη βίαιη αυτή επίθεση προκειμένου να βάλουν περίπου 10 απεργοσπάστες στο εργοστάσιο. Πραγματικός στόχος τους να σταματήσουν τον αγώνα των εργαζομένων που παλεύουν για την ανάκληση των 15 άδικων απολύσεων και την κατοχύρωση των εργασιακών τους δικαιωμάτων με νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης που από τη μια καταδικάζει τους εργαζόμενους στην φτώχεια, την πείνα και την εξαθλίωση κι από την άλλη συντάσσεται ξεδιάντροπα και υπερασπίζεται απροκάλυπτα τα εργοδοτικά συμφέροντα, χρησιμοποιώντας ΜΑΤ και εισαγγελείς κι επιφυλάσσοντας άφθονη καταστολή, όταν παλεύουν για τα δικαιώματά τους και δε σκύβουν το κεφάλι. Να μην τους το επιτρέψουμε! Οι εργαζόμενοι της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι μόνοι. Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων των εργαζόμενων και η νίκη τους θα είναι νίκη όλης της εργατικής τάξης. Η μαζική κι έμπρακτη αλληλεγγύη όλων των σωματείων και των συλλογικοτήτων πρέπει να συνεχιστεί.

Ως Ζ΄ Σ.Ε.Π.Ε. Θεσσαλονίκης δηλώνουμε για άλλη μια φορά την συμπαράσταση, συμπαράταξη κι αλληλεγγύη μας στον ηρωικό αγώνα των απεργών της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ». Διεκδικούμε μαζί τους:
– Να πάψει τώρα κάθε δίωξη για τους συλληφθέντες και να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες.
– Να φύγουν τα ΜΑΤ και η αστυνομία, να γυρίσουν πίσω οι απολυμένοι και να υπογραφεί Συλλογική Σύμβαση Εργασίας τώρα!

Στηρίζουμε και καλούμε τους εκπαιδευτικούς του Συλλόγου μας κι όλους τους εργαζόμενους της πόλης να συμμετέχουν στην συγκέντρωση που καλεί το Σωματείο Εργαζομένων «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ», την Τρίτη 6 του Σεπτέμβρη, 6.30μ.μ., Φιλίππου 43 (Αριστοτέλους – γραφεία του Σωματείου/Ομοσπονδίας)

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

Ζ΄ Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσσαλονίκης


Κάλεσμα στήριξης της ελευθεριακής συνέλευσης για την ταξική οργάνωση στην βάση, στην συγκέντρωση του σωματείου της Μαλατίνας

Στηρίζουμε το κάλεσμα του Σωματείο Εργαζομένων στη «Μαλαματίνα». Συγκέντρωση την Τρίτη στις 6/9 στις 18.30 μπροστά στα γραφεία του Σωματείου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά (ΠΟΕΕΠ), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Φιλίππου 43).

Εδώ και 1 μήνα περίπου το σωματείο εργατoϋπαλλήλων της Μαλαματίνα έχει προχωρήσει σε επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες μετά την απόλυση 15 συναδέλφων τους με εντολή της εργοδοσίας. Στις 17/8 το πρωί, το σωματείο με τη συμμετοχή και άλλων εργατικών σωματείων και συλλογικοτήτων της πόλης πραγματοποίησαν συγκέντρωση μπροστά στο εργοστάσιο στο Καλοχώρι ζητώντας την ανάκληση των απολύσεων και την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας. Για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε ότι τα αφεντικά έχουν στο πλάι τους το κράτος, την κυβέρνηση και την αστυνομία, καθώς πραγματοποιήθηκαν σύλληψείς δύο απεργών – συνδικαλιστών (προέδρου του σωματείου και προέδρου της Ένωσης εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών ) οι οποίοι με εντολή εισαγγελέα και μετά τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους για παράνομη βία, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε μια έντονη επίθεση από κράτος και κεφάλαιο στα φτωχά και καταπιεσμένα κοινωνικά στρώματα. Μια επίθεση σε όλες τις πτυχές της ζωής και πολυεπίπεδη που προσπαθεί να στερήσει από τον κόσμο της εργασίας κάθε προοπτική αντίστασης και παράλληλα να ξεριζώσει κάθε εργασιακό δικαίωμα που έχει κερδηθεί τους προηγούμενους δύο αιώνες από το εργατικό κίνημα σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα σε αυτή τη συνθήκη η τωρινή ακροδεξιά κυβέρνηση έχει περάσει ένα μπαραζ καταστροφικών νομοσχεδίων (περιστολή των διαδηλώσεων, τον αντιπεριβαλλοντικό νόμο, εκπαιδευτικό νόμοσχέδιο για την πανεπιστημιακή αστυνομία) καθώς και το νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά, το ασφαλιστικό και τη συνδικαλιστική δράση.

Για εμάς μέσα σε αυτή τη συνθήκη είναι σημαντικό να οργανωθούν οι καταπιεσμένοι και οι εργαζόμενοι προκειμένου να αντιμετωπίσουν την επίθεση από κράτος και κεφάλαιο που όλο και εντείνεται. Αυτό θα γίνει μόνο μέσα από την ταξική οργάνωση στη βάση και στους χώρους δουλειάς, την ενίσχυση των δομών αγώνα, την αλληλεγγύη, την αλληλοβοήθεια, τη συλλογικοποίηση. Ο αγώνας ενάντια στις απολύσεις, τα νέα αντεργατικά μέτρα, τα εργοδοτικά εγκλήματα και τις δολοφονίες πρέπει να είναι διαρκής κι οργανωμένος συνδεδεμένος με άλλα μέτωπα αγώνα.

Εμείς με τη σειρά μας δηλώνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ. Να σταθούμε στο πλάι των απεργών να δυναμώσουμε τον αγώνα τους και να αποδείξουμε ότι με συντονισμένο αγώνα και αποφασιστικότητα οι εργαζόμενοι στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ θα νικήσουν. Ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία και την κρατική καταστολή προτάσσουμε την ταξική αλληλεγγύη, υπερασπιζόμαστε τα εργασιακά μας δικαιώματα, παίρνουμε την ζωή μας στα χέρια μας!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΙΣΘΩΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ “ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ”

Επαναπρόσληψη των 15 απολυμένων εργαζομένων της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ

Υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και αυξήσεις στους εργάτες

Ελευθεριακή συνέλευση για την ταξική οργάνωση στην βάση


Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης (ΕΠΘ)


Αύριο γεμίζουμε τους δρόμους, για τους απεργούς. Αύριο διαδηλώνουμε μαζί με τους εργάτες της Μαλαματίνα. Για να παρθούν πίσω οι απολύσεις και να υπογραφεί Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Image


Όλοι στην συγκέντρωση/ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ του Σωματείου Εργαζομένων στην Μαλαματίνα – Τρίτη 6/9, 6:30μμ στα γραφεία του Σωματείου, Φιλίπου 42

Στις 31 Αυγούστου, κατά την διάρκεια 24ώρης απεργίας, η εργοδοσία με την αστυνομία, τα ΜΑΤ και τις πλάτες της κυβέρνησης και τον αντεργατικό έκτρωμα του Χατζηδάκη, επιτέθηκε βίαια και με χημικά στους απεργούς που περιφρουρούσαν το εργοστάσιο. Αποτέλεσμα ήταν απεργοί να καταλήξουν στο νοσοκομείο, όπως και ο πρόεδρος του σωματείου ο οποίος πήγε με συνοδεία αστυνομίας και συνελήφθη.
Σε συνέχεια των προηγούμενων προσπαθειών της, η εργοδοσία κατάφερε να σπάσει την περιφρούρηση, όμως με 5 διμοιρίες ΜΑΤ και 3 επιθέσεις για να μπορέσει να βάλει μέσα τους απεργοσπάστες. Παράλληλα, δίνει ένα σαφές μήνυμα αδιαλλαξίας, ότι δεν πρόκειται να κάτσει στο τραπέζι να συζητήσει τα δίκαια αιτήματα των απεργών (να παρθούν πίσω οι απολύσεις, υπογραφή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις μισθών, καμία σκέψη για εργολάβο). Δεν μας κάνει εντύπωση και η στάση των εισαγγελέων και των δικαστηρίων, οι οποίοι είναι αυτοί που πρώτοι εφαρμόζουν το νόμο Χατζηδάκη, βγάζοντας παράνομες τις απεργίες.
Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης κήρυξε 24ωρη απεργία 1 Σεπτέμβρη, ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους απεργούς και καλεί σε συγκέντρωση στις 7 το πρωί στο εργοστάσιο. Οι απεργοί της «Μαλαματίνα» πήραν απόφαση να συνεχίσουν τις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες μέχρι 15 Σεπτέμβρη.
Αυτή είναι η λεγόμενη μεταμνημονιακή πραγματικότητα που καθημερινά γίνεται για τους εργαζόμενους μια νέα χειρότερη κόλαση με την ακρίβεια και τα βάρβαρα νεοφιλελεύθερα μέτρα! Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, σέρνεται πίσω από τις επιταγές των εργοδοτών. Έχει απονομιμοποιηθεί και θα κάνει τα πάντα για τους εργοδότες χωρίς να την ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Ενώ ρίχνει τον λαό στην εξαθλίωση, με απανωτά αντεργατικά μέτρα, με τη λαίλαπα της ακρίβειας και την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας, συνεχίζει με μια μαύρη αστυνομοκρατία, με το δόγμα «νόμος και τάξη»-προσπαθώντας να διαλύσει κάθε εργατικό αγώνα, κάθε μορφή αντίστασης. Πρέπει ρίξουμε την άθλια αυτή την κυβέρνηση για να σωθούμε οι εργαζόμενοι και όλη η κοινωνία. Ο αγώνας αυτός μας αφορά όλους, να φτάσει το μήνυμα του αγώνα σε κάθε χώρο εργασίας, σε κάθε γειτονιά για την οικονομική και ηθική στήριξη του, μέσα από πρωτοβουλίες αλληλεγγύης! Με την οργάνωση και την αλληλεγγύη μας να νικήσουμε στον δρόμο τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, τους μπράβους της κυβέρνησης και των εργοδοτών! Να βάλουμε ένα φρένο επιτέλους στην ακραία εκμετάλλευση και εξαθλίωσή μας από την κυβέρνηση και του εργοδότες!

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΘ – Σάββατο 10/9, 6 μμ, Αγ. Σοφίας με Εγνατία

• Έξω τα ΜΑΤ από την απεργία
• Ανάκληση όλων των απολύσεων
• Απόσυρση όλων των κατηγοριών
• Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις μισθών

Αντεπίθεση των Εργαζομένων


Ανοιχτό κάλεσμα του Σωματείου και των αγωνιζόμενων απεργών της επιχείρησης ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ σε συγκέντρωση, Τρίτη 6/9 στις 18:30 στα γραφεία του Σωματείου

Μοιραστείτε το άρθρο