H κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη στέλνει τα τεθωρακισμένα BMP στον Ουκρανικό στρατό μέσω Μενεμένης;

Πρόσφατα, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε αποκαλύψει ότι σε μεγάλο νησί που υπηρεσιακά ανήκει στην ζώνη ευθύνης της ΑΣΔΕΝ, είχαν μετακινήσει τα ρωσικά τεθωρακισμένα BMP από τις μονάδες σε λιμένα και είχαν βάλει συνφάνταρους να τα φυλάνε μέσα σε άθλιες συνθήκες.
Στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ φτάνουν πληροφορίες ότι τα ρωσικά τεθωρακισμένα έχουν μεταφερθεί σε Στρατιωτικό Εργοστάσιο ώστε να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Πιο συγκεκριμένα, τα εκατοντάδες ρωσικά τεθωρακισμένα ΒΜΡ φτάνουν στο 652 ΠΑΥΠ, το στρατιωτικό εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη, όπου σταδιακά επισκευάζονται και στην συνέχεια προωθούνται στην Ουκρανία.
Την επιστασία της όλης μεταφοράς του στρατιωτικού αυτού βαριού εξοπλισμού έχουν οι Αμερικανικές αρχές.
Το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας επιβεβαιώνει όλες αυτές τις καταγγελίες;
Το Αντιπολεμικό κίνημα πρέπει να πάρει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.
Με την αποστολή των ρωσικών τεθωρακισμένων BMP στον ουκρανικό στρατό, η κυβέρνηση της ΝΔ εμπλέκεται-συμμετέχει ακόμη περισσότερο στον πόλεμο στην Ουκρανία και τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.
Η ταύτιση της κυβέρνησης Μητσοτάκη-ΝΔ με τους επιθετικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ βάζει τον λαό μας σε πολύ μεγάλο κίνδυνο.
Η αποστολή των τεθωρακισμένων BMP είναι σαφή κλιμάκωση της επιθετικότητας του ελληνικού κράτους και στρατού εναντίον της Ρωσίας.
Μια πολιτικής εμπλοκής-συμμετοχής που έχει καταδικάσει ο λαός μας σε κάθε ευκαιρία.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη-ΝΔ προπαγανδίζει ότι “βρίσκεται στην σωστή πλευρά της Ιστορίας”. 
Στην πραγματικότητα  οι ελληνικές αστικές κυβερνήσεις και σημαντικές μερίδες του ελληνικού κεφαλαίου -εφοπλιστές, επιχειρηματίες της ενεργειακής βιομηχανίας, κατασκευαστές κλπ- ταυτίζουν τα συμφέροντα τους με την προσπάθεια των ΗΠΑ να διατηρηθούν ως Ηγεμόνες του καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού κόσμου, καταδυναστεύοντας τους λαούς.
Η ακρίβεια, η ανεργία, η εκτίναξη των τιμολογίων, είναι η μια όψη της πραγματικότητας, καθώς στην άλλη βρίσκουμε τα υπέρογκα κέρδη του Ομίλου Βαρδινογιάννη, του Λάτση, Μυτιληναίου, Κοπελούζου και των εφοπλιστών  που κερδίζουν απίστευτα ποσά συνεργαζόμενοι και με τις ΗΠΑ και με την Ρωσία.
Σε όλη την Ευρώπη οι λαοί βγαίνουν στο προσκήνιο.
Ενάντια στην εμπλοκή της χώρας τους στον πόλεμο της Ουκρανίας. Ενάντια στο ΝΑΤΟ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα πολεμικά τους σχέδια. Ζητούν Άρση των κυρώσεων.
Επίσης ενάντια στις κυβερνήσεις που εμπλέκονται-συμμετέχουν στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΝΑΤΟ-ΗΠΑ.
Θυμίζουμε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα τόσο το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όσο και ο ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ
καταδίκασαν την Ρωσική Εισβολή και απαίτησαν την Αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων,
καταδίκασαν τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς
αλλά και την στάση της Ουκρανικής κυβέρνησης που ταυτίζεται με τα σχέδια ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ για να εξυπηρετήσει τους στόχους των Ουκρανών ολιγαρχών..
Πήραμε αγωνιστικές πρωτοβουλίες ενάντια στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη.
Αγωνιστικές πρωτοβουλίες που θα συνεχίσουμε.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Μοιραστείτε το άρθρο