Προσαγωγές μεταναστ(ρι)ών στο camp του Ελαιώνα και συγκεντρώσεις αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστ(ρι)ες

Σήμερα, Παρασκευή 26 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στην Καμάρα (Θεσσαλονίκη) συγκέντρωση και μικροφωνική αλληλεγγύης στις/στους μετανάστ(ρι)ες οι οποίοι/οποίες είναι αποδέκτες της δολοφονικής πολιτικής του ελληνικού και του τουρκικού κράτους και της Ε.Ε. Την Κυριακή είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση ενάντια στις δολοφονίες μεταναστ(ρι)ών στο σταθμό ΗΣΑΠ του Πειραιά.

Παράλληλα όπως μεταδίδει η σελίδα Solidarity With Migrants, το απόγευμα προς βράδυ της Παρασκευής σεκιουριτάδες κάλεσαν την ΟΠΚΕ η οποία προχώρησε σε προσαγωγές δύο μεταναστών. Οι λόγοι της προσαγωγής ή σύλληψης (δεν έχει διευκρινιστεί) δεν είναι ακόμα γνωστοί, ωστόσο πληροφορίες μιλούν για αντίστοιχα περιστατικά και τις προηγούμενες μέρες.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστ(ρι)ες στην Καμάρα Θεσσαλονίκης από τον Τοπικό Συντονισμό Θεσσαλονίκης | Αναρχική Πολιτική Οργάνωση – Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ (Ανθή Κ.)


Μπορεί να είναι εικόνα μνημείο και εξωτερικοί χώροι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "τον κόσμο μόνη που μπορεί να ανατρέψει την παγκόσμιο πλούτο. οργάνωση των καταπιεσμένων διαβίωσης. Ηκοινωνική αλληλεγγύη μεταξύ των κυριαρχία εξασφαλίσει ανθρώπινες εκμεταλλευτές. Οργανωνόμαστε και καταπιεσμένων ξένων ντόπιων αποτελεί μας ενάντια αγωνιζόμαστε τους κοινωνία ισότητας ελευθερίας Παλεύουμε μετανάστες στρατόπεδα συγκέντρωσης, να πρόσφυγες σταματήσουν επαναπροωθήσεις, κλείσουν κάθε άνθρωπο που έχει διαμορφωθούνοι ζωη, δουλειά και διαμονή με αξιοπρέπεια Αλληλεγγύη, κοινός αγώνας κοινή ζωή. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ/ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤ(ΡΙ)ΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/08, 19:00 KAMAPA Τοπικός Συντονισμός Θεσσαλονίκης /Αναρχική Πολιτική Οργάνωση /http://apo.squathost.com/]"

Μοιραστείτε το άρθρο