Ενημερωτική εκδήλωση για την υπόθεση του Πάνου Καλαϊτζή, “Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας”, Πέμπτη 28/7 στις 18:30 στο παρκάκι της κατάληψης Βύρωνος 3

Ο Πάνος Καλαϊτζής παραμένει φυλακισμένος μετά τις κρατικές μεθοδεύσεις και σκευωρίες που του έχουν στερήσει την ελευθερία του, παρά την αποδεδειγμένη μη εμπλοκή του ή συσχέτιση με τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί. Για μία ακόμα φορά κράτος και δικαστικές αρχές δείχνουν το εκδικητικό και σκληρό πρόσωπό τους απέναντι σε έναν άνθρωπο που βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα καφκικό σκηνικό.

“Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας” μια εκδήλωση για τον 187Α και τις προφυλακίσεις, μια εκδήλωση για την υπόθεση του Πάνου Καλαϊτζή.

https://www.facebook.com/events/1150214029044234?ref=newsfeed

Η καμπάνια και οι δράσεις αλληλεγγύης μέχρι την αποφυλάκισή του συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα, ενημερώσεις και στήριξη μέσω της σελίδας στο fb FreePanoulis

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "#freepanoulis ANTE NA ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ 187A Π.Κ.: Τρομονόμος και προφυλακίσεις Ενημερωτική εκδήλωση για την υπόθεση του Πάνου Καλαιτζη ΣΤΟ ΠΑpΚaΚΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΒΥΡΩΝΟΣ3 ΠΕΜΠΤΗ 28/ 28/7/2022 KaTANHYH ΑΥΣΤΗΡΑ 90N013 18:30 ΟΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ #freepanoulis ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ"

Μοιραστείτε το άρθρο