Κλειστά στόματα για τις συνεχείς απώλειες στον ελληνικό στρατό, νέα αυτοκτονία στην Ημαθία

Σύμφωνα με καταγγελία του δικτύου ελεύθερων φαντάρων Σπάρτακος, ένας 47χρονος Αρχιλοχίας βρέθηκε νεκρός μέσα στο στρατόπεδο της Αεροπορίας Στρατού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Πρόκειται για έναν ακόμα θάνατο στον ελληνικό στρατό με τις καταγγελίες και αναφορές να είναι πλέον συνεχείς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Σπάρτακου, ο εκλιπών βρέθηκε με το πιστόλι του δίπλα και παρόλο που οι έρευνες στοχεύουν προς όλες τις κατευθύνσεις, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πιθανότατα ο 47χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του. Δεν πρόκειται για ένα καινούριο φαινόμενο καθώς οι αυτοκτονίες και οι θάνατοι στον ελληνικό στρατό είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο το οποίο συγκαλύπτεται και τις περισσότερες φορές και τα περιστατικά δεν γίνονται γνωστά στον κόσμο. Αν ανατρέξει κάποιος στις δημοσιεύσεις της σελίδας του δικτύου Σπάρτακος μπορεί να εντοπίσει τα συχνά δημοσιεύματα.


Nέα Αυτοκτονία στον Στρατό: στην Αεροπορία Στρατού στην Ημαθία

Ένας 47χρονος ΕΜΘ Αρχιλοχίας βρέθηκε νεκρός μέσα σε στρατόπεδο της Αεροπορίας Στρατού, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας όπου βρίσκεται η Σχολή Αεροπορίας Στρατού (ΣΑΣ) στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, με την αυτοκτονία να είναι το επικρατέστερο αίτιο θανάτου.
Ο εκλιπών είχε δίπλα του το πιστόλι του. 
Αν και όλα τα αίτια ερευνώνται, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως ο 47χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του…

Ο Αρχιλοχίας ήταν σύνοδος στρατιωτικού σκύλου.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 16 Ιουλίου 2022, o Αρχιλοχίας (ΥΓ) Α.Τ., ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Ημαθίας, 47 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα από όπλο, ευρισκόμενος εντός του Στρατοπέδου.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια του και επισημαίνει τις συνεχείς απώλειες στον Ελληνικό Στρατό.
Δεκάδες νέοι άνθρωποι χάνουν την ζωή τους κάθε χρόνο σε καιρό ειρήνης.
Μόλις χθες γράφαμε:
http://diktiospartakos.blogspot.com/2022/07/526-34.html
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
Μοιραστείτε το άρθρο