Προβολές μυθοπλαστικών ταινιών και ντοκιμαντέρ σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, καταλήψεις και στέκια, Πέμπτη 23/6

“Μ” (η εμβληματική ταινία του Fritz Lang), στις 20:30 στον Κοινό Τόπο

“Βόρεια Εύβοια – Το Σχέδιο” 20:30 στο Πάρκο Δρακόπουλου Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Άνω – Κάτω Πατησίων

“Laurence Anyways” στις 21:00 στην Κατάληψη Βοτανικός Κήπος

“The Unbearable weight of Massive Talent” στις 21:00 στο στέκι π, Χώρος Κινημάτων, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού

“Βόρεια Εύβοια – Το Σχέδιο” (β’ μέρος) στις 21:30 στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ

Πέμπτη 23/6 – 20:30 ΠΡΟΒΟΛΗ

της ταινίας “Μ” (1931) του Fritz Lang. Θα ακολουθήσει μπαρ / Ελευθεριακό Στέκι Πικροδάφνη.

ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ
Πλούτωνος & Υψηλάντου, Χαραυγή
https://autonomikoinotita.espivblogs.net/

 


Προβολή-Συζήτηση για τις πυρκαγιές

με μέλη της Συνέλευσης Αγώνα Βόρειας Εύβοιας

Ντοκιμαντέρ «Βόρεια Εύβοια – Το Σχέδιο» (Ν. Ψαρρού, Ι. Λαζάρου, 2022)

Πέμπτη 23/6, στο πάρκο Δρακόπουλου στις 8.30 μμ.

(Το αρχείο μεταφορτώνεται. Παρακαλούμε περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί προτού πατήσετε “Αποθήκευση”.)

Από τη Βόρεια Εύβοια μέχρι το πάρκο Δρακόπουλου, η υπεράσπιση του πράσινου και του φυσικού περιβάλλοντος δε θα έρθει μέσα απ’ την ανάθεση. Για το κράτος και τους καπιταλιστές τα βουνά, τα δάση και τα πάρκα είναι μονάχα χρήματα, επενδύσεις και εργατική εκμετάλλευση. Για τους ανθρώπους που τα ζούμε είναι η καθημερινή ανάσα μας, το μέσο της αυτάρκειας, είναι ο βιος μας.

Στις περσινές πυρκαγιές, η ανυπακοή των κατοίκων στις κρατικές εντολές να εκκενώσουν τα χωριά τους και η συλλογική αυτοθυσία στη μάχη με τις φλόγες, ανέδειξαν την δύναμη της Αλληλεγγύης και της Αυτοοργάνωσης. Ήταν ένα μεγάλο μάθημα για τη σημασία και τη δύναμη της από-τα-κάτω υπεράσπιση του δώρου που μας έχει δοθεί και λέγεται Φυσικό Περιβάλλον.

Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Άνω-Κάτω Πατησίων

 

 

 

 

 

 

 


Κατάληψη Βοτανικός Κήπος


Δωρεάν Θερινό σινεΠ – Το Αβάσταχτο Βάρος του Τεράστιου Ταλέντου

O Nikolas Cage για να ξεχρεώσει , δέχεται να πάρει ένα εκατομμύριο δολάρια για να εμφανιστεί στο πάρτι ενός μαφιόζου, φανατικού θαυμαστή του (Pedro Pascal). Η CIA θα προσεγγίσει τον Cage για να αναλάβει να βρει τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να συλληφθεί.
Εξαιρετική κωμωδία δράσης με πολλά ΜΕΤΑ στοιχεία, κορυφαίοι ηθοποιοί με πολύ καλούς διαλόγους, απολαυστική χημεία μεταξύ τους και πάρα πολλές αναφορές σε άλλους ρολους του Cage.
Έχουμε δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη, χαριστικό παζάρι, πάγκο ΒΙΟΜΕ κ.α. Συλλέγουμε πρώτες ύλες και τρόφιμα για την συλλογική κουζίνα El Chef.


Πέμπτη 23/6/2022, 21:30 – Προβολή Το Σχέδιο, 2ο μέρος: “Πάρτυ Συνεργειών”

Ύστερα από πολύ κόπο, και αμέτρητες ώρες στους υπολογιστές, είμαστε επιτέλους σε θέση να ξεκινήσουμε τις προβολές του 2ου μέρους του ντοκιμαντέρ Βόρεια Εύβοια, Το Σχέδιο, όπωςΠέμπτη 23/6/2022, 21:30 - Προβολή Το Σχέδιο, 2ο μέρος: "Πάρτυ Συνεργειών" υποσχεθήκαμε. Στο 2ο μέρος θα αποδείξουμε, μέσα από την έρευνά μας, με στοιχεία και αναλύσεις, πρόσθετες μαρτυρίες και ντοκουμέντα, το «Γιατί». Με απλά λόγια, θα αναδείξουμε τις προθέσεις για την βόρεια Εύβοια (και όχι μόνο) καθώς και τον υπάρχοντα σχεδιασμό για την επίτευξή τους.

Το 2ο μέρος του ντοκιμαντέρ έχει τίτλο, «Πάρτυ Συνεργειών» και οι δια ζώσης προβολές θα ξεκινήσουν από τις 22 Ιουνίου, με δύο προβολές στην Αθήνα, και στη συνέχεια στην Εύβοια. Η μία από τις δύο προβολές στην Αθήνα θα γίνει στο αυτοδιαχειριζόμενο Εμπρός (στην ταράτσα), που φιλοξένησε και την πρώτη προβολή του 1ου μέρους – χώρος που, όπως και η Εύβοια, κινδυνεύει από τα σχέδια ιδιωτικοποίησης.

Θυμίζουμε πως, το 1ο μέρος είναι πλέον ελεύθερα διαθέσιμo. Για περισσότερα, επισκεφτείτε την σελίδα μας: www.tosxedio.com/

Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 9:30μ.μ.,

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδου 2, Ψυρρή.

Είσοδος Ελεύθερη

Μοιραστείτε το άρθρο