Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, Κυριακή 19/6 στις 14:00

Συγκέντρωση στο νοσοκομείο της Λαμίας-αλληλεγγύη στον αναρχικό απεργό πείνας από 23/5 Γιάννη Μιχαηλίδη

Ο σύντροφος Γιάννης Μιχαηλίδης απεργός πείνας από 23/5 νοσηλεύεται επίσημα από σήμερα στο νοσοκομείο της Λαμίας. Οφείλουμε να είμαστε δίπλα του και να τον στηρίξουμε στον αγώνα που διεξάγει με ανάχωμα το σώμα του. Γι΄αυτό καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στο νοσοκομείο της Λαμίας την Κυριακή 19/6,την 28η μέρα της απεργίας πείνας, στις 14:00.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Ο αγώνας του συντρόφου για την αποφυλάκιση του δεν είναι ένας στενός αγώνας, που αφορά τον ίδιο αποκλειστικά. Είναι μια αγωνιστική επιλογή συνολικά ενάντια σε ένα καθεστώς εξαίρεσης που επιβάλλεται αυθαίρετα και καταχρηστικά απέναντι σε κάθε κρατούμενο που έχει μια αξιοπρεπή στάση αλλά και πιο ειδικά ενάντια στο καθεστώς εξαίρεσης εις βάρος πολιτικών κρατουμένων, αναρχικών ή κομμουνιστών.

Είναι αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα για έναν κόσμο χωρίς φυλακές και συρματοπλέγματα, χωρίς σύνορα και στρατόπεδα συγκέντρωσης, χωρίς την λεηλασία και την καταστροφή του πλανήτη από τις πολυεθνικές, χωρίς ταξική εκμετάλλευση, χωρίς φτωχούς και πλούσιους, χωρίς έμφυλη και φυλετική καταπίεση.Για αυτό τον κόσμο αγωνιζόμαστε, για αυτό τον κόσμο αγωνίζεται ο σύντροφος μέσα από την απεργία πείνας που διεξάγει.

Να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε από κοινού με όλες μας τις δυνάμεις την αποφυλάκιση του συντρόφου.

Να στήσουμε αναχώματα απέναντι στην απόπειρα εξόντωσης του απεργού πείνας.

Η ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

Μοιραστείτε το άρθρο