Περιήγηση στο δάσος και το ρέμα Κρυονερίου από την Πρωτοβουλία Κατοίκων ενάντια στο μπετονάρισμά του – ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ

Να κρατήσουν ζωντανό το δάσος στην περιοχή τους και να μη το αφήσουν λεία στα χέρια εργολάβων για κατασκευή πολυκατοικιών αγωνίζονται οι κάτοικοι στο Κρυονέρι.

Η Πρωτοβουλία Κατοίκων Κρυονερίου σήμερα (Κυριακή 15 Μαΐου) στο πλαίσιο συνέχισης του αγώνα και των δράσεων για διάσωση του δάσους και του ρέματος προγραμμάτισαν μία διαδρομή και περιήγηση στο δάσος.. Όσοι συμμετείχαν μπόρεσαν να απολαύσουν ένα κυριακάτικο πρωινό μέσα στο πράσινο, περιηγήθηκαν στο ρέμα, τη βρύση του Κρυονερίου, αλλά και τις σπηλιές που αποτελούσαν οχυρωματικά έργα από την εποχή του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Νωρίτερα, πριν ξεκινήσουν την περιήγηση στο περιαστικό δάσος προχώρησαν σε συλλογή υπογραφών, και ενημέρωσης των κατοίκων, τονίζοντας ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα για διάσωση του δάσους και την αξιοποίησή του ως χώρο πράσινου και ανάσας για τους όλους κατοίκους. Επίσης, η Πρωτοβουλία Κατοίκων ζητά να πραγματοποιηθεί εκ νέου χαρτογράφηση του ρέματος και να αξιοποιηθούν οι υπάρχοντες ελεύθεροι χώροι στην περιοχή του Κρυονερίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ (Ανθ.Κ.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://new.infolibre.gr/2022/04/17/ochi-stin-anegersi-oikodomis-na-dimioyrgithei-choros-anapsychis-kai-prasinoy-sto-kryoneri-kyriaki-17-4-fotografies-vinteo/

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο