Εκδήλωση Παρουσίασης της Λαϊκής Δράσης, Κυριακή 15/5 στις 18:00 στον πολιτικό χώρο “Ηλέκτρα Αποστόλου”

Εκδήλωση Παρουσίασης της Λαϊκής Δράσης – Ομάδα Κομμουνιστών/Αγωνιστών

ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

Ο κύκλος των εκδηλώσεων πολιτικής και ιδεολογικής ζύμωσης, σε αυτές τις απαιτητικές συνθήκες που δημιουργήθηκαν έπειτα από την έναρξη της ΡΩΣΟ-ΝΑΤΟΪΚΗΣ σύγκρουσης, ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την τελευταία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 29 Απρίλη στον Πολιτικό Χώρο «Ηλέκτρα Αποστόλου».

Ήρθε ο καιρός για την ομάδα μας να πραγματοποιηθεί μια κεντρική πολιτική εκδήλωσης παρουσίασης της στρατηγικής μας κατεύθυνσης, της ιστορικής διαδρομής που οδήγησε στην συγκρότηση της Λαϊκής Δράσης, της βραχυπρόθεσμης στρατηγικής όσο και της μεθοδολογίας που ακολουθούμε ως μαχητική ομάδα κομμουνιστών-λαϊκών αγωνιστών.

Οι καιροί που έρχονται απαιτούν οργάνωση, σχέδιο και επαναστατική προοπτική.

Τα ρήγματα είναι εμφανή και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν για μια δύναμη με τα δικά μας χαρακτηριστικά που θέλει να συμβάλλει στην συγκρότηση της επαναστατικής κομμουνιστικής πρωτοπορίας.

Η συγκρότηση των πολιτικών- οργανωτικών-υλικών όρων για την επαναστατική ανατροπή του συστήματος εκμετάλλευσης και καταπίεσης, δεν μπορούν παρά να πηγαίνουν χέρι-χέρι με την ανασυγκρότηση του επαναστατικού κομμουνιστικού κινήματος και την συγκρότηση μαχητικού εργατικού-λαϊκού κινήματος.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους φίλους και τις φίλες της ομάδας,κομμουνιστές και κομμουνίστριες, αγωνιστές και αγωνίστριες όπως και κάθε εργάτη,φτωχοδιάβολο και προερχόμενο από τα φτωχά λαϊκά στρώματα που ασπάζεται και αναγνωρίζει αυτούς τους προβληματισμούς να συμμετέχει πλατιά στην εκδήλωση.

Καλούμε όλο το δυναμικό που θα συμμετέχει στην εκδήλωση να γίνει οργανικό της κομμάτι και από κοινού να μετατρέψουμε την εκδήλωση σε ένα ζωντανό εργαστήρι ζύμωσης, πολιτικού προχωρήματος και μαχητικής οργάνωσης για τους αγώνες που είναι μπροστά μας και για τον κόσμο στο μπόι των ονείρων μας και στο μπόι των ανθρώπων που αντικειμενικά είναι η απάντηση στην δομική κρίση του συστήματος.

Κυριακή 15 Μάη στις 6μμ στον https://www.facebook.com/profile.php?id=100064821722901 (Ιωάννου Σούτσου & Κάλβου | Γκύζη)

Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΜΠΟΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Λαϊκή Δράση – Ομάδα Κομμουνιστών/Αγωνιστών

 

mail: laikidrasi@riseup.net

blog: laikidrasi.wordpress.com

fb/twitter/instagram

Μοιραστείτε το άρθρο