Αντιπολεμική – Αντιμιλιταριστική συγκέντρωση και πορεία στη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ

Με τις μάχες να συνεχίζονται στο εσωτερικό της Ουκρανίας, με τη Ρωσία από τη μία πλευρά και τις δυνάμεις της δύσης και του ΝΑΤΟ από την άλλη να οδηγούν τους λαούς σε έναν ακόμη πόλεμο, η ανάγκη να δοθούν αγώνες από ένα ισχυρό και μαζικό αντιπολεμικό κίνημα είναι επιβεβλημένη. Ενάντια στους εθνικισμούς, στις επεκτατικές βλέψεις, στα παιχνίδια κερδοφορίας σε βάρος των λαών, τον μιλιταρισμό και την οποιαδήποτε εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο.

Συγκέντρωση πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στην Θεσσαλονίκη. Συλλογικότητες και συνελεύσεις κάλεσαν στην Καμάρα στις 18:00. Στις 19:00 ξεκινάει πορεία προς τα δυτικά μέσω της Εγνατίας. Κατεβαίνει την Αγίας Σοφίας και διασχίζει την Ερμού. Από την πλατεία Αριστοτέλους κάθοδος στην Τσιμισκή. Στάση στο αμερικάνικο προξενείο φωνάζοντας συνθήματα. Κάθοδος από Καρόλου ντηλ και μέσω της Μητροπόλεως στο προξενείο της Ρωσίας. Συνέχισε η πορεία από τη Μητροπόλεως και ανέβηκε την Κούσκουρα και την Π.Π. Γερμανού. Λήξη της πορείας στην Καμάρα στις 19:50.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ (Β.Γλ. και Ανθή Κ.)https://infolibre.gr/2022/03/09/antipolemikes-diadiloseis-se-thessaloniki-chania-kai-volo-pempti-10-3/

Μοιραστείτε το άρθρο