Καθημερινός αγώνας από κατοίκους και αλληλέγγυους για την υπεράσπιση της παραλίας Ερεσού

Από αύριο Δευτέρα και μέχρι τις 18 του Μάρτη, απομένουν 15 εργάσιμες μέρες.
15 Εργάσιμες μέρες που θα κρίνουν την τύχη της διεθνούς φήμης, μοναδικής μας παραλίας, που δίνει ΖΩΗ στον τόπο μας ελκύοντας χιλιάδες ανθρώπους από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Καλούμε όλους τους Ερεσιώτες και φίλους της Ερεσού να σταθούμε όλοι μαζί δίπλα δίπλα στο μπλόκο Αφεντέλι, και να συμβάλουμε μαζί στο να παραμείνει η παραλία ένας δημόσιος χώρος και ελεύθερα προσβάσιμος για όλους, να συμβάλουμε μαζί ώστε την παραλία να την γνωρίσουν έτσι όπως την γνωρίσαμε και εμείς οι επόμενες γενιές. Αναλλοίωτη.
Καθημερινά από τις 8.00 μέχρι τις 13.00 στηρίζουμε το μπλόκο Αφεντέλι, είμαστε όλοι έτοιμοι αν χρειαστεί να κατέβουμε άμεσα και να υπερασπιστούμε τον τόπο τούτο που μεγαλώσαμε και αγαπάμε. Το κάνουμε 3 μήνες τώρα με αγάπη, περήφανα, και μόνοι μας χωρίς βοήθεια από το δήμο. Το κάναμε μαζικά και ειρηνικά ήδη 2 φορές όταν η παραλία απειλήθηκε. Αν χρειαστεί θα το ξανά κάνουμε ακόμη πιο δυναμικά. Αν χρειαστεί να μας βρει όλο το χωριό μαζί σε ένα Ερεσιώτικο τοίχος που δεν θα περνάει κουνούπι!
Τέλος ενημερώνουμε ότι αύριο στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνέλευση κατοίκων στο μπλόκο Αφεντέλι. Θα γίνει μεταξύ άλλων και ενημέρωση για τις νομικές κινήσεις που θα ακολουθήσουμε.
Ούτε σκέψη για τσιμέντα στην παραλία μας – Καμία παρέμβαση από το δρόμο και κάτω.
Ούτε βήμα πίσω!
Πρωτοβουλία υπεράσπισης της παραλίας της Σκάλας Ερεσού
Δημοσίευση του Stelios Seleof στη σελίδα της Πρωτοβουλίας υπεράσπισης της παραλίας-αμμουδιάς της Σκάλας Ερεσού
Μοιραστείτε το άρθρο