Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκ ενάντια στην έμφυλη βία και τη συγκάλυψη των βιασμών στην Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 19/1 Τσιμισκή και Αγ. Σοφίας – ΦΩΤΟ

Καθημερινές έγιναν πλέον οι διαμαρτυρίες, παρεμβάσεις και συγκεντρώσεις, ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση, την έμφυλη βία και το κύκλωμα συγκάλυψης (δικαστική εξουσία, προπαγάνδα ΜΜΕ, κυβερνητικές ευθύνες), μετά την χιονοστοιβάδα αποκαλύψεων με αφορμή το κύκλωμα συγκάλυψης των βιασμών στην Θεσσαλονίκη (και όχi μόνο). Η βρώμα και δυσοσμία των γόνων της αστικής τάξης  της πόλης και του μαγκικοτραμπούκικου μηχανισμού τους, εκθέτει πλέον όλους τους υπέρμαχους του νόμου της τάξης και ηθικής, δείχνοντας τόσο την υποκρισία όσο την αναλγησία της εξουσίας τους.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι των διοργανωτών της απογευματινής κινητοποίησης νστην Θεσσαλονικη, οι Witches Fight Back: Στον απόηχο του βιασμού της 24χρονης αδερφής μας από το συρφετό επιχειρηματιών νύχτας, γόνων πλούσιων οικογενειών και των όσων καταγγελιών ακολούθησαν στα social media, θελήσαμε να βρεθούμε στο δρόμο, να φωνάξουμε ενάντια στην έμφυλη βία και να αφήσουμε το αποτύπωμά μας στους δρόμους της πόλης. Να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στην αδερφή μας και σε όλες τις επιζώσες έμφυλης βίας. Ο αγώνας της αδερφής μας απέναντι σε ανθρώπους με μεγάλη οικονομική δύναμη, διασυνδέσεις και εξουσίες είναι αγώνας όλων μας. Για να μη βρεθεί ποτέ καμιά άλλη σ’ αυτή τη θέση.

Το ίδιο και η Ταξική Αντεπίθεση (Αναρχικών και Κομμουνιστών), που δεν διστάζει να πεί ονόματα και διευθύνσεις: Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο ΜΕΤ, τόπο συνάντησης και συνάθροισης της ελίτ της πόλης, μια αγέλη ανδρών, γόνων επιφανών entrepreneur και μανατζαρέων σε κυριλέ μαγαζιά της παραλίας, βιάζουν μια 24χρονη κοπέλα, αφού πρώτα τη νάρκωσαν. Πρόκειται για τον Μ. Παπαδόπουλο, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του καφέ Αχίλλειον, ο οποίος μάλιστα παραδέχθηκε το γεγονός δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ με βάση τα ως τώρα στοιχεία μεταξύ των δραστών είναι τα δύο αδέρφια Λεβέντη, ιδιοκτήτες της Coca Cola στην Ελλάδα.

Κάνοντας παράλληλα το εύστοχο σχόλιο: Οι αγέλες των ‘alpha males’, που λειτουργούν σαν λυσσασμένα σαρκοβόρα, που μαζεύονται και ναρκώνουν κοπέλες για να τις βιάσουν, που βιντεοσκοπούν χωρίς συναίνεση και ανεβάζουν ιδιωτικές στιγμές στο διαδίκτυο, οι γόνοι της “καλής κοινωνίας”, δηλαδή της ελληνικής λούμπεν μεγαλοαστικής τάξης, απόγονοι των λαδέμπορων και των ταγματασφαλιτών, οι διάφοροι κυβερνητικοί που κατηγορούνται για κατα συρροήν βιασμούς και παραμένουν στις θέσεις τους, μέχρι να φτάσει ο κόμπος στο χτένι, αποτελούν συμπτώματα ενός βαθιά άρρωστου συστήματος που βασίζεται πάνω στις τρεις μορφές καταπίεσης, της τάξης, του φύλου και της φυλής.

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τετάρτη 19/1 απόγευμα στην Τσιμισκή και Αγ. Σοφίας

 

 

https://new.infolibre.gr/2022/01/19/sygkentrosi-enantia-sto-kykloma-sygkalypsis-viasmon-tetarti-19-01-stis-18-30-tsimiski-me-agias-sofias/

 

Μοιραστείτε το άρθρο