Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο των Εργαζομένων για το 2022 από την ΕΣΕ Αθήνας, με θεματική: Κομμούνες- Ζώντας την ουτοπία

Το Ημερολόγιο Των Εργαζομένων διατίθεται σε στέκια, καταλήψεις, κεντρικά βιβλιοπωλεία, και από την ΕΣΕ Αθήνας. Για να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, στέλνετε στο: [email protected] ή στη σελίδα μας στο facebook: Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση – ΕΣΕ Αθήνας.

Τα έσοδα από το ημερολόγιο των εργαζομένων διατίθενται στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας της ΕΣΕ Αθήνας.

Τι είναι το ταμείο αλληλοβοήθειας της ΕΣΕ Αθήνας

Το ταμείο αλληλοβοήθειας της ΕΣΕ ενισχύεται σε συστηματική βάση με τις προσφορές των φίλων και των συναγωνιστών, με τα έσοδα από διάφορες εκδηλώσεις, με ένα μέρος από τη μηνιάτικη συνδρομή του κάθε μέλους της ΕΣΕ και με τα έσοδα από την έκδοση του Ημερολογίου των Εργαζομένων.

Από το ταμείο στηρίζονται αποκλειστικά φυσικά πρόσωπα, εργαζόμενοι δηλαδή που βρίσκονται σε ανάγκη λόγω απόλυσης, ανεργίας, ασθένειας, ατυχήματος ή άλλου κοινωνικού λόγου. Προβαίνουμε σε κινήσεις οικονομικής στήριξης συναδέλφων μετά από συζήτηση και απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΕ Αθήνας, για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση που προτείνεται.

Έχουμε συνείδηση πως οι ανάγκες για αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια είναι μεγάλες και συνεχώς θα μεγαλώνουν. Έχουμε συνείδηση πως το ταμείο μας δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλες αυτές τις ανάγκες, πως η στήριξη που δίνουμε μπορεί να έχει απλά ένα συμβολικό χαρακτήρα. Παρά τις δυσκολίες, είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε αυτή την άνιση μάχη, παράλληλα με τις μάχες που δίνουμε καθημερινά στα διάφορα μέτωπα της ταξικής πάλης.

Προτρέπουμε όλες τις συλλογικότητες του εργατικού και κοινωνικού κινήματος να συστήσουν Ταμεία Αλληλοβοήθειας.

Οικονομικές εισφορές για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας της ΕΣΕ μπορούν να κατατίθενται στον παρακάτω Τραπεζικό Λογαριασμό:

Τράπεζα: Πειραιώς

Αριθμός λογαριασμού: 5087-070937-715

IBAN: GR86 0172 0870 0050 8707 0937 715

BIC: PIRBGRAA

Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση Αθήνας (ΕΣΕ)

Μοιραστείτε το άρθρο