Οι εκδηλώσεις του Δεκεμβρίου στο καφέ της «σχεδίας»

Κάθε Δευτέρα, θα έχουμε ζωντανή μουσική: ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο, ροκ και ποπ ήχοι, τζαζ χρώματα και πιο παραδοσιακοί ρυθμοί θα εναλλάσσονται και θα μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές. Όλα τα λάιβ γίνονται για καλό σκοπό: τα κέρδη από την προσέλευσή σας στον χώρο μας, ενισχύουν τις κοινωνικές μας δράσεις και προσφορές σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Σας περιμένουμε όλες και όλους να ζεστάνουμε μελωδικά τις χειμωνιάτικες Δευτέρες με καθαρά ποτά, signature cocktails, υπέροχα κρασιά και μια μικρή ποικιλία από μπίρες, αλλά και νόστιμο φαγητό από τον σεφ μας.

* Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Περισσότερα εδώ

Face Yoga

Η face yoga expert Φωτεινή Καραγεώργου μάς συστήνει έναν φυσικό τρόπο να διατηρούμε το πρόσωπό μας υγιές και λαμπερό. Η Face Yoga έχει πολλαπλά οφέλη για την σωματική και ψυχική μας υγεία.

Αφού, λοιπόν, μας εξηγήσει περί τίνος πρόκειται, θα παραδώσει και ένα σεμινάριο με ασκήσεις για ελαστικό, φωτεινό δέρμα. Θα χαλαρώσουμε και θα (χαμο)γελάσουμε παρέα, απολαμβάνοντας μια αχνιστή κούπα τσάι στο καφέ της χριστουγεννιάτικα στολισμένης «σχεδίας».

Lounge μουσικές θα συμπληρώσουν καταλλήλως το σκηνικό.

Ημέρα: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου
Διάρκεια:
 18:00 – 20:00

*8 ευρώ/άτομο (συμπεριλαμβάνεται το τσάι της επιλογής σας)

Χριστουγεννιάτικη έκθεση

Για όλο το Δεκέμβριο, το καφέ της «σχεδίας» θα πλημμυρίσει με χρώματα και εικόνες, καθώς θα φιλοξενήσει μια αιρετική έκθεση γελοιογραφιών που έχουν δημοσιευτεί στο ελληνικό περιοδικό δρόμου με θέμα (και) τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα, θα φιλοξενηθούν σκίτσα των Tάσου Αναστασίου, Ιωάννη Εργελετζή, Μιχάλη Κουντούρη, Βαγγέλη Χερουβείμ και Soloúp.

Μοιραστείτε το άρθρο