60 Χρόνια Διεθνής Αμνηστία –  Εκδήλωση 10/12 στην ΠΛΥΦΑ

Στις 10 Δεκεμβρίου 2021, Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, γιορτάζουμε τα 60 χρόνια δράσης της Διεθνούς Αμνηστίας, τα 60 χρόνια αγώνων για έναν κόσμο ελευθερίας, ισότητας, αξιοπρέπειας. Για να τιμήσουμε την κοινή μας δράση, σας προσκαλούμε σε μια ξεχωριστή βραδιά ώστε όλες και όλοι μαζί να κρατήσουμε αναμμένη τη φλόγα και να θυμηθούμε το κοινό μας όραμα: ένας κόσμος όπου κάθε άνθρωπος θα απολαμβάνει όλα τα δικαιώματά του.

Μαζί μας θα γιορτάσουν:

Μουσική

Μάγδα Βαρούχα

Αλέξανδρος Κτιστάκης

Βασίλης Ράλλης

Group PάrΩdy

Standup Comedy

Γιώργος Αλεβίζος

Χριστίνα Βούλγαρη

Δημήτρης Δούκογλου

Ήρα Κατσούδα

Παναγιώτης Κούδας

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΛΥΦΑ

Κορυτσάς 39 – Βοτανικός

Περιορισμένος αριθμός επισκεπτριών/ών

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις δράσεις του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας

Προκράτηση online εδώ

Καταβάλετε ως δωρεά το ποσό των 12 ευρώ, καταγράφοντας ως μήνυμα στο τέλος της φόρμας «Εκδήλωση 60 χρόνια»

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της Διεθνούς Αμνηστίας και της δράσης της. Ιδιαίτερα σήμερα, που οι παραβιάσεις συνεχίζουν να καταγράφονται σε παγκόσμια κλίμακα, η προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων γίνεται υπόθεση όλων μας: Έλα να αναλάβουμε μαζί ενεργό δράση.

Για την ασφάλεια όλων μας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ελεγχόμενο αριθμό επισκεπτριών/ών, με χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, καθώς και με επίδειξη πιστοποιητικού είτε εμβολιασμού είτε νόσησης, σύμφωνα με την ισχύουσα ΚΥΑ. Οι επισκέπτριες/ες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εκδήλωση σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Μοιραστείτε το άρθρο