Ανάβαση στον Κάκαβο σημαίνει ελευθερία: Πεζοπορία στο δάσος των Σκουριών- Παρασκευή 10/12

Στην κοινωνία των ειδικών, των ιθυνόντων και των σωτήρων, μέσω ειδικών νόμων και διατάξεων:

Στο όνομα της “πανανθρώπινης υγείας” συνεχίζουν να περιορίζουν τις κινήσεις, τις μετακινήσεις και το δικαίωμα των ανθρώπων στην αυτοδιάθεση.

Στο όνομα της οικονομικής  και περιβαλλοντικής σωτηρίας συνεχίζουν να κατακαίνε δάση, να αποψιλώνουν πλαγιές, να κατακρεουργούν βουνοκορφές, να ξεκοιλιάζουν τη γη και να εμπλουτίζουν με πλαστικά και τοξικά τον πλανήτη.

Στα μικρά μας τοπικά, στο όνομα και πάλι της κοινωνικής και οικονομικής μας σωτηρίας η  Eldorado Gold συνεχίζει να ανοίγει πληγές στο δάσος των Σκουριών.

Συνεχίζει να αυθαιρετεί και να καταστρέφει με ένα πρόγραμμα υδρολογικών γεωτρήσεων που εντάσσονται στον ευρύ σχεδιασμό προαποστράγγισης του βουνού. Η εν λόγω εταιρεία καταστρέφει εδώ και χρόνια μια ολόκληρη περιοχή και με τη βοήθεια και στήριξη του ελληνικού κράτους συνεχίζει να αυθαιρετεί και να παρανομεί καθώς αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται στο χώρο ενός δηλωμένα ανενεργού και σε συντήρηση εργοταξίου (των Σκουριών) και χωρίς να έχει κατατεθεί πόσο μάλλον εγκριθεί η όποια σχετική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Παραμένει ακόμη στο χέρι μας η αποδοχή ή η αποτροπή της αυθαιρεσίας και της καταστροφής.

Την Παρασκευή 10/12 η Επιτροπή Αγώνα Μεγάλης Παναγίας καλεί σε αντισυναινετική πεζοπορία* στις Σκουριές (Χοντρό Ραχώνι).

Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία (Χοροστάσι) της Μ. Παναγίας στις 10πμ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

http://epitropiagonapanagias.blogspot.com/2021/12/1012.html

Μοιραστείτε το άρθρο