Άμεσος κίνδυνος για το κτίριο και τη λειτουργία της ΕΣΗΕΜ-Θ αν πέσει στα χέρια των… «ασύνταχτων»!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, «σκοτεινές δυνάμεις» σχεδιάζουν τη μετατροπή του κτιρίου σε έναν ζωντανό (μπρρρρ…) οργανισμό με πολύμορφες δραστηριότητες σε σύνδεση και συνεργασία με την κοινωνία, με αλληλέγγυο εστιατόριο/cafe για τους άνεργους/άνεργες δημοσιογράφους, με συνεχείς πολιτιστικές δραστηριότητες, ομάδες αλληλοβοήθειας και επιτροπές ταχείας συνδικαλιστικής επέμβασης και παρέμβασης κάθε φορά που θα εκδηλώνεται εργοδοτική αυθαιρεσία στους χώρους δουλειάς.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει άμεσος κίνδυνος να μετατραπεί η ΕΣΗΕΜΘ σε… πραγματικό Σωματείο όπου, νεκροί χώροι και γκρίζα γραφεία θα μετατραπούν σε «γιάφκες» προετοιμασίας πανό και αντικαθεστωτικών πλακάτ και σε χώρους διαρκούς συζήτησης και οργάνωσης της αντεπίθεσης του κόσμου της εργασίας στα ΜΜΕ.
Το χειρότερο όλων: Οι ίδιες «ασύνταχτες» δυνάμεις σκοπεύουν να κάνουν «έξωση» από το κτίριο στον φόβο και τη δουλικότητα και να εμφυσήσουν με άρωμα φρεσκάδας και αισιοδοξίας τις επόμενες κινήσεις τους που θα ενώσει τα μέλη της Ένωσης κάτω από την ομπρέλα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
Στα χέρια μας βρίσκεται αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη Χώρα των Βάσκων(!) το οποίο αποτυπώνει τι θα πάθει η ΕΣΗΕΜΘ αν ευοδωθούν τα σχέδια των «ασύνταχτων» για ζωντάνεμα του κτιρίου στην οδό της Στρατηγού Καλλάρη. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το βίντεο περιέχει ακατάλληλες σκηνές με ανθρώπους που χαμογελούν, χορεύουν και ασχημονούν ελπίζοντας σε έναν καλύτερο κόσμο. Θα τους το επιτρέψουμε ψηφίζοντας «ΑΣΥΝΤΑΧΤΟ ΤΥΠΟ» στις εκλογές της ΕΣΗΕΜΘ στις 29 και 30 Νοεμβρίου;!
Αποσκιρτήσαντες «ασύνταχτοι» αγανακτισμένοι…
Μοιραστείτε το άρθρο