Προοπτικές κοινών αντιστάσεων ντόπιων και μεταναστών, εκδήλωση – συζήτηση, Παρασκευή 19/11 στις 19:00 στα Χανιά

Η εξ αναβολής εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για τις 24 Οκτωβρίου στα πλαίσια του 15ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Χανίων με τίτλο “Προοπτικές κοινών αντιστάσεων ντόπιων και μεταναστών”, μεταφέρθηκε για την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου. Στις 19:00 στο Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών στα Χανιά στην εκδήλωση από την κατάληψη Rosa Nera, θα παρουσιαστεί μία ιστορική αναδρομή της μεταναστευτικής διαμαρτυρίας και της ιστορίας των κοινών εργατικών, κοινωνικών και αντιφασιστικών αγώνων ντόπιων και μεταναστ(ρι)ών στα Χανιά. Θα ακολουθήσει συζήτηση.


(Εξ αναβολής) Εκδήλωση 15ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ

Η εκδήλωση-συζήτηση με τίτλο Προοπτικές κοινών αντιστάσεων ντόπιων και μεταναστών, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 24 Οκτώβρη και αναβλήθηκε, θα γίνει αυτή την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου, στις 7μμ, στον χώρο του Στεκιού.

Δελτίο τύπου
Εκδήλωση από την Κατάληψη Rosa Nera, στο πλαίσιο της υποστήριξης του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Χανίων και του Κοινωνικού Στεκιού – Στεκιού Μεταναστών:
Προοπτικές κοινών αντιστάσεων ντόπιων και μεταναστών.

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου, στο Κοινωνικό – Στέκι Μεταναστών, ώρα 19:00.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί μια ιστορική αναδρομή της μεταναστευτικής διαμαρτυρίας και της ιστορίας των κοινών εργατικών, κοινωνικών και αντιφασιστικών αγώνων ντόπιων και μεταναστ(ρι)ών στα Χανιά.
Επίσης, μέσα από εισηγήσεις από την Κατάληψη Rosa Nera, θα τεθούν προς ανοιχτή συζήτηση: ζητήματα πολιτικού πλαισίου της αλληλεγγύης και των κοινών αντιστάσεων, ζητήματα προτεραιοτήτων όπως και πολιτικών προτάσεων.

Κατάληψη Rosa Nera
(https://rosanera.squat.gr/)

* φωτογραφία: από παλαιότερη πορεία ντόπιων και μεταναστών στα Χανιά.
Το πανό της Κατάληψης Rosa Nera γράφει: Σύνορα η Αγάπη δεν γνωρίζει.
Το πανό της ομάδας μεταναστ(ρι)ών και του Στεκιού Μεταναστών γράφει στα αραβικά: είμαστε άνθρωποι, θα ζήσουμε μαζί.

Μοιραστείτε το άρθρο