Φινάλε του καλοκαιρινού φεστιβάλ «9,5 εβδομάδες στο σχεδία home», 25-26/9

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟΥ «ΣΧΕΔΙΑ»

To φινάλε μιας εξαιρετικής έκθεσης φωτογραφίας, μια συζήτηση για τα αντικείμενα που αφήσαμε πίσω μας αλλά και αυτά που πήραμε μαζί, αλλά και live τελικό του αυστραλιανού ποδοσφαίρου (AFL GRAND FINAL). Και αυτό το Σαββατοκύριακο, η ζωή στο «σχεδία home» θα είναι γεμάτη δράση, μουσικές και, βεβαίως, καθαρά ποτά.

Τι μπορεί να σημαίνει το «μπιχάιντ» (behind) πέρα από αυτό που υποψιάζονται οι αγγλομαθείς; Πώς, στο καλό, παίζεται το πιο δημοφιλές άθλημα της Αυστραλίας; Το Σάββατο (στις 12:15) το περιοδικό δρόμου «σχεδία» και το «σχεδία home» μάς μυούν στον θαυμαστό κόσμο του «Όζι Ρουλς» («Aussie Rules») με τη ζωντανή μετάδοση του Μεγάλου Τελικού.

Την Κυριακή (στις 18:00), στο φινάλε του καλοκαιρινού φεστιβάλ «9,5 εβδομάδες στο σχεδία home», ο φωτογράφος Δημήτρης Κοιλαλούς, η ψυχολόγος Εύα Στάμου, ο διευθυντής σύνταξης της «σχεδίας» Χρήστος Αλεφάντης, ο πωλητής της «σχεδίας» κ. Φώτης και δύο νέοι άνθρωποι που έχουν βιώσει την απώλεια στέγης και την απώλεια πατρίδας συζητούν ο καθένας από τη δική του οπτική γωνία για την αξία, την απώλεια και τη διαφύλαξη των προσωπικών αντικειμένων.

Τοποθεσία: Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα («σχεδία home»).
210 3316849 & [email protected].
Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη.

*Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, η είσοδος επιτρέπεται στους επισκέπτες που έχουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης ή αρνητικό rapid τεστ.

Μοιραστείτε το άρθρο