ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΥΚΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 
Μαζικές συγκεντρώσεις – μοτοπορείες των διανομέων κατά της efood και δυναμική συνέχιση του αγώνα – Φώτο / Βίντεο

Με μεγάλη μαζικότητα και παλμό πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή συγκεντρώσεις και μοτοπορείες εργαζομένων στην efood σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Με σύνθημα: Ο εκβιασμός της efood δεν πέρασε – δύναμή μας η συλλογική δράση, οι εργαζόμενοι διανομείς συνεχίζουν τον αγώνα τους, όχι μόνο για να μην περάσει η freelance εργασιακή σχέση που επιδίωξε η εταιρεία, αλλά και για την επίτευξη συμβάσεων αορίστου χρόνου και παύση των αξιολογήσεων.

Στη Θεσσαλονίκη οι διανομείς έκαναν καταγγελία για συνάδελφο τους που πήγαινε στη συγκέντρωση και τον μπλόκαραν αστυνομικοί της ομάδας  Δράση (πρώην Δέλτα), πραγματοποιώντας εξευτελιστικό έλεγχο ακόμη και στο πορτοφολι – μπανάνα μέσης με τις εισπράξεις του.


Αθήνα

 

‼️Live από την μεγάλη μοτοπορεία των εργαζόμενων διανομέων στο Πεδίον του Άρεως.

Σήμερα σε όλη την Ελλάδα, οι διανομείς του φαγητού, με όλο τον λαό δείχνουμε πως δεν θα γίνουμε θυσία για καμιά εργοδοσία. Είμαστε Εργάτες και Όχι Συνεργάτες. Θέλουμε αξιοπρεπή εργασία με όλα τα δικαιώματα μας!

#cancel_efood #efood #efoodgr #cancel_wolt #ΜένουμεΕνεργοί

Posted by Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη on Wednesday, September 22, 2021

 

 

Θεσσαλονίκη 


https://new.infolibre.gr/2021/09/22/dianomeis-dynamika-oi-ergazomenoi-synechizoyn-ton-agona-stin-efood-me-stasi-ergasias-12-00-16-00-kai-sygkentroseis-12-00-se-athina-thessaloniki-k-a/

Μοιραστείτε το άρθρο