ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!
Συλλαλητήριο αγωνίας και οργής του λαού της Βόρειας Εύβοιας πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 21/8 ΦΩΤΟ

Με μεγάλη συμμετοχή οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας πήραν μέρος στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον κόμβο Στροφυλιάς. Βλέποντας την καταστροφή από τις φωτιές που κατέκαψε την περιοχή και τώρα την κυβέρνηση που παραδίδει τα δάση στην ιδιωτική επιχειρηματική επέλαση, βροντοφώναξαν το σύνθημα: Αγώνας για να μείνουμε στον τόπο μας.

Είπαν ένα μεγάλο όχι στην κοροϊδία, τους εργολάβους, τις εταιρίες, τους «επενδυτές» που τρίβουν τα χέρια τους με την καταστροφή θεωρώντας την ευκαιρία για κέρδη και τους νεκροθάφτες που εμφανίζονται ως «χορηγοί» και «ευεργέτες».

Διακήρυξαν ότι μόνο ενωμένοι, σαν μια γροθιά και με συνεχή αγώνα θα γίνει εφικτό να μείνουν στον τόπο τους, ζητώντας εδώ και τώρα ουσιαστικά μέτρα. Κάλεσαν δε όσους συμπατριώτες τους δεν έχουν ως τώρα συγκροτήσει επιτροπή αγώνα πυρόπληκτων στο χωριό τους να το κάνουν άμεσα ώστε οργανωθεί καλύτερα ο αγώνας απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη τη Βόρεια Εύβοια!

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

 

 

 

 

https://new.infolibre.gr/2021/08/20/pyropliktoi-eyvoias-lt-br-gt-agonas-gia-na-meinoyme-ston-topo-mas-lt-br-gt-syllalitirio-toy-laoy-tis-voreias-eyvoias-savvato-21-8-19-00-ston-komvo-strofylias/

Μοιραστείτε το άρθρο