Στις 22 Σεπτεμβρίου η εκδίκαση για σεξουαλική παρενόχληση καθηγητή – γυναικολόγου σε φοιτήτριές του του: Θα είμαστε όλες εκεί!

Νέα αναβολή για τις 22 Σεπτεμβρίου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης καθηγητή – γυναικολόγου, ο οποίος έχει καταγγελθεί από πρώην φοιτήτριες και πελάτσσές του για σεξουαλική παρενόχληση.

Συλλογικότητες και οργανώσεις που είχαν καλέσει σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στις πρώην φοιτήτριες του τμήματος μαιευτικής του ΤΕΙ Σίνδου και πελάτισσες του γυναικολόγου και καθηγητή μαιευτικής τονίζουν πως θα βρίσκονται και πάλι εκεί.

Όσες αναβολές και να πάρει εμείς θα είμαστε εκεί, στο πλευρό των φοιτητριών και πελατισσών που παρενόχλησε ο καθηγητής-γυναικολόγος. Τελευταία δικάσιμος 22 Σεπτέμβρη” τονίζει η Συνέλευση Γυναικών 8 Μάρτη και επισημαίνει ότι παρά τη δίωξη ο συγκεκριμένος καθηγητής συνεχίζει να διδάσκει ακόμη.

https://new.infolibre.gr/2021/06/23/kalesmata-allileggyis-stis-foititries-tis-maieytikis-dikastiria-thessalonikis-pempti-24-6-9-00/

Μοιραστείτε το άρθρο