Suburban Crew, ένα νέο συνεργατικό εγχείρημα δημιουργήθηκε

SUBURBIA – Καντίνα στην άκρη του κόσμου

Ένα νέο συνεργατικό εγχείρημα δημιουργήθηκε στο κατειλημμένο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ  από την ομάδα Suburban Crew,   με αντικείμενο τη διοργάνωση εκδηλώσεων και τη παροχή εξοπλισμού εκδηλώσεων κάθε τύπου.  Με ένα τριήμερο εκδήλωσεων στις 28-29-30 Μάϊου,  ξεκίνησε την λειτουργία  του με την εικαστική έκθεση “out of the bin” Trash Art – Τέχνη από σκουπίδια  από το Οικόπολις – μια παράλληλη πόλη, με παζάρι οικολογικών προϊόντων από παραγωγούς και μεταποιητές,  δράσεις για παιδιά απο το Αλλοστρόπος και το Μικρό Δένδρο,  live  μουσική και νόστιμους μεζέδες  απο την καντίνα.

 

 
 
Η ομάδα του   Suburban Crew  σκοπεύει  να συνεχίσει  τις εκδηλώσεις μέχρι τις 17 Ιουλίου και παράλληλα οργανώνει βιβλιοπωλείο με μεταχειρησμένα βιβλία στο παλιό βαν.

Όπως αναφέρουν:  “Δεκέμβρης 2019 και η Suburban Crew, ένα νέο συνεργατικο εγχείρημα, δημιουργείται, με αντικείμενο τη διοργάνωση εκδηλώσεων και τη παροχή εξoπλισμού εκδηλώσεων κάθε τύπου.  Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΣΕ ΒΙΟΜΕ για δημιουργία παράλληλων δομών εργασίας μέσα στο εργοστάσιο, το πρώτο μας project μπαίνει σε σχεδιασμό απο το Φλεβάρη του 2020.

Στόχος μας η διαμόρφωση μιας γωνίας του εργοστασίου σε ένα πολυχώρο πολιτισμού. Covid και οι αλλοπρόσαλλοι περιορισμοί μπορεί να μας πήγαν πισω, μπορεί ο χωρος να είναι ακόμη υπο διαμόρφωση, όμως πλέον το project εχει αρχίσει να παίρνει μορφή.
Σήμερα ενάμιση χρόνο μετα είμαστε χαρουμεν@ που μπορούμε να ανακοινώσουμε το άνοιγμα του χώρου και ανυπομονούμε να ανταμώσουμε.”
 
 
Μοιραστείτε το άρθρο