Έμπρακτη αλληλεγγύη στους μουσικούς!

Μετά την επιβολή των αυστηρών υγειονομικών μέτρων που έφεραν τον μαρασμό στους χώρους που παράγεται ο πολιτισμός, η κυβέρνηση προχώρησε στο οριστικό λουκέτο στον πολιτισμό. Όλοι οι επαγγελματίες των τεχνών, ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές, ηχολήπτες, φωτιστές και τόσοι άλλοι, μένουν άνεργοι και άνεργες, ενώ η μόνη μέριμνα που έχουν να περιμένουν είναι τα καθυστερημένα επιδόματα ειδικού σκοπού που δε φτάνουν να καλύψουν ούτε τα βασικά.

Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος αποφάσισε να στηρίξει τις οικογένειες των ανθρώπων του κλάδου, που ήδη ζουν και θα συνεχίσουν να ζουν στο όριο της φτώχειας το χειμώνα που έρχεται, συλλέγοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Εμείς στηρίζουμε αυτή τους την προσπάθεια καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό των 300 ευρώ για το ταμείο αλληλεγγύης που έχουν και καλούμε όλες και όλους εσάς να ενισχύσετε την προσπάθεια.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες δίπλα στους ανθρώπους της πόλης μας που εδώ και πολλά χρόνια βάζουν πλάτες παίζοντας αφιλοκερδώς τις μουσικές τους στα φεστιβάλ μας, που στηρίζουν τις εκδηλώσεις μας με το καλλιτεχνικό τους έργο και με την παρουσία τους ομορφαίνουν τους χώρους μας και τις ζωές μας. Τους στηρίζουμε με σεβασμό, τασσόμαστε ολόψυχα υπέρ των δίκαιων αιτημάτων τους και θα προχωρήσουμε στο πλευρό τους σε αγώνες που από κοινού έχουμε να δώσουμε!

Μοιραστείτε το άρθρο