ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
Πανεργατικό όχι στο αντεργατικό τερατούργημα
της κυβέρνησης!

Στους δρόμους του αγώνα κατεβαίνουν αύριο Πέμπτη 10/6 οι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα, συμμετέχοντες στην 24ωρη απεργία και τις κινητοποιήσεις που προκηρύχθηκαν από πλήθος ομοσπονδιών, σωματείων, εργατικών σχημάτων, συλλογικοτήτων, οργανώσεων. Συγκεντρώσεις και πορείες αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε πάνω από 70 πόλεις, όπου οι εργαζόμενοι θα διατρανώσουν την αντίθεσή τους στον αντεργατικό οδοστρωτήρα που φέρνει το κυβερνητικό νομοσχέδιο και καταργεί 8ωρο, εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στην πλατεία Κλαυθμώνος 11:00 συστημικά συνδικάτα, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ, Σύριζα, ΚΕΕΡΦΑ, ΣΕΑ, Αντεπίθεση Εργαζομένων κ.α., στα Χαυτεία 10:30 σωματεία βάσης, εργατικές συνελεύσεις-κινήσεις και ΝΑΡ, ΚΚΕ μ-λ, αντιεξουσιαστικός χώρος,  στα Προπύλαια 10:00 ΠΑΜΕ, 11:00 Πεσματζόγλου-Σανταρόζα ΛΑΕ.

Στην Θεσσαλονίκη συγκεντρώσεις θα γίνουν στο ΕΚΘ 10:30 , στο άγαλμα Βενιζέλου 10:30 ΠΑΜΕ, στην Αγ. Σοφίας-Εγνατίας ΟΚΔΕ, 11:00 Φιλίππου-Άγνωστου στρατιώτη ΛΑΕ, στην Καμάρα 10:00 σωματεία βάσης, εργατικές κινήσεις, ΝΑΡ, Αγωνιστικές Παρεμβάσεις, ΒΙΟΜΕ, αντιεξουσιαστικός χώρος, αλλά και ιδιαίτερη συμμετοχή των φοιτητ(ρι)ών των κατειλημμένων σχολών του ΑΠΘ.

Ενδεικτικά αφίσες εργατικών σχημάτων:

Αναλυτικά τα καλέσματα στο: kinimatorama.net

Μοιραστείτε το άρθρο