Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη – Πρεσβεία Ισραήλ Τετάρτη 12/5 18.00 – Προσυγκέντρωση μετρό Πανόρμου 17.30

Ενάντια στο νέο ισραηλινό λουτρό αίματος σε βάρος του παλαιστινιακού λαού.
Κάτω τα χέρια από τους Παλαιστίνιους κατοίκους της συνοικίας Σέιχ Τζαράχ
Αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης.
Νίκη στα όπλα της παλαιστινιακής αντίστασης.
Στήριξη του διεθνούς κινήματος που καλεί σε μποϊκοτάζ, απόσυρση επενδύσεων και κυρώσεις (BDS) κατά του Ισραήλ.
Νίκη στην Ιντιφάντα.
Λευτεριά στην Παλαιστίνη.

ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ


Ενάντια στο νέο ισραηλινό λουτρό αίματος σε βάρος του Παλαιστινιακού Λαού! Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη!

Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!

Συγκέντρωση στην Πρεσβεία του Ισραήλ, Τετάρτη 12 Μάη, 18:00

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό

Mποϊκοτάζ κατά του Ισραήλ! Κάτω τα χέρια από τους Παλαιστίνιους κατοίκους της συνοικίας Σέιχ Τζαράχ. Συγκέντρωση στην Πρεσβεία του Ισραήλ, Τετάρτη 12 Μάη, 18:00

Νίκη στην αντίσταση του Παλαιστινιακού λαού

Στην Παλαιστίνη διεξάγεται ένας ακήρυκτος πόλεμος. Το ισραηλινό κράτος κλιμακώνει πλέον την επιθετικότητά του με αιματηρούς βομβαρδισμούς στη λωρίδα της Γάζας. Οι δυνάμεις κατοχής επιτίθενται εδώ και μέρες εναντίον χιλιάδων Παλαιστινίων που αντιστέκονται με μαζικές κινητοποιήσεις στην απόπειρα εκδίωξής τους από συνοικίες της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, όπως η Σέιχ Τζαράχ. Ισραηλινές δυνάμεις καταστολής συνοδεία ακροδεξιών παραστρατιωτικών ομάδων εισέβαλαν στο ιερό τέμενος Αλ Ακσά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό εκατοντάδων προσκυνητών κατά την ιερή περίοδο του Ραμαζανιού. Δεν είναι μεμονωμένες ενέργειες. Πρόκειται για ένα προσεκτικά καταρτισμένο σχέδιο καταστροφής ολόκληρων χωριών, μαζικών εποικισμών και διωγμών των Παλαιστινίων από την γη τους με σκοπό την επέκταση της κατοχής και τον αφανισμό του αραβικού στοιχείου από την περιοχή.

Ο λαός της Παλαιστίνης αντιστέκεται μαζικά και δυναμικά απέναντι σε μια δύναμη κατοχής η οποία, με την ενθάρρυνση των ΗΠΑ, επιχειρεί να επιβάλει τη διεθνή αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ. Η κλιμακούμενη βία επιβεβαιώνει πως η Ισραηλινή κυβέρνηση όχι μόνο δεν εργάζεται για την ειρήνη και την συνύπαρξη όλων των κατοίκων, άλλα αντίθετα κλιμακώνει επικίνδυνα με στόχο τον βάρβαρο εκτοπισμό ολόκληρου του Παλαιστινιακού λαού από την γη του. Το Ισραήλ, εκλεκτός σύμμαχος των ελληνικών κυβερνήσεων και της ΕΕ, λειτουργεί αποσταθεροποιητικά για ολόκληρη την ανατολική Μεσόγειο και παραβιάζει κατά το δοκούν το διεθνές δίκαιο άλλα και την απόφαση του ΟΗΕ που το 2019 αναγνώρισε το Παλαιστινιακό κράτος και τα δικαιώματα του λαού του να ζει στον τόπο του.

Τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές, κινητοποιήσεις σε όλο τον κόσμο στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα εναντίωσης στα σχέδια κατοχής και προσάρτησης των Παλαιστινιακών εδαφών. Δεν μπορούμε παρά να σταθούμε δίπλα στο λαϊκό κίνημα της γειτονικής χώρας που αντιστέκεται με κάθε μέσο απέναντι στις δυνάμεις κατοχής και να ενισχύσουμε έμπρακτα την πολύμορφή αλληλεγγύη που αναπτύσσεται διεθνώς απαιτώντας δικαιοσύνη και δημοκρατία. Η σιωπή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για τους αιματηρούς βομβαρδισμούς στη Γάζα και τις συνεχόμενες επιθέσεις κατά των Παλαιστινίων στην Ανατολική Ιερουσαλήμ ισοδυναμεί με συνενοχή. Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό στο πλευρό των Παλαιστινίων παλεύοντας να σταματήσει η κατάπτυστη στρατιωτική, πολιτική και οικονομική συνεργασία με το Ισραήλ την οποία προωθούν όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.

  • Στήριξη του διεθνούς κινήματος που καλεί σε μποϊκοτάζ, απόσυρση επενδύσεων και κυρώσεις (BDS) κατά του Ισραήλ
  • Κάτω τα χέρια από τους Παλαιστίνιους κατοίκους της συνοικίας Σέιχ Τζαράχ
  • Νίκη στην Ιντιφάντα
  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Συγκέντρωση στην Πρεσβεία του Ισραήλ, Τετάρτη 12 Μάη, 18:00 έπειτα από κάλεσμα από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό

Κοινή ανακοίνωση Συνάντησης για μια Αντικαπιταλιστική και Διεθνιστική Αριστερά και Αναμέτρησης

Κάλεσμα σε συγκέντρωση στην πρεσβεία του Ισραήλ σε ένδειξη αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης

Η δολοφονική επίθεση του Κράτους Τρομοκράτη του Ισραήλ απέναντι στον Παλαιστινιακό λαό δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Να φουσκώσουμε το ποτάμι της διεθνιστικής αλληλεγγύης, να συναντηθούμε μαζικά και οργανωμένα στο δρόμο σε αλληλεγγύη με τον αδάμαστο Παλαιστινιακό λαό. Όλοι και όλες στον δρόμο, όλοι και όλες στην συγκέντρωση αλληλεγγύης Τετάρτη 12/5 στις 18:00 στην πρεσβεία του Ισραήλ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Προσυγκέντρωση: 17:30 Μετρό Πανόρμου

Συγκέντρωση: 18:00 Πρεσβεία Ισραήλ

Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Συγκέντρωση πρεσβεία Ισραήλ Τετάρτη 12 Μάη 18.00. Προσυγκέντρωση μετρό Πανόρμου 17.30

Ένα νέο λουτρό αίματος ξεκίνησε το κράτος-τρομοκράτης του Ισραήλ συνεχίζοντας ένα καθεστώς απαρτχάιντ. Αντιμετωπίζει τα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη ως δικά του, διοικεί με στρατιωτικό νόμο και διαπράττει μαζικές δολοφονίες ενώ εκατοντάδες χιλιάδες Εβραίοι έποικοι δρουν ανεξέλεγκτα και ασύδοτα σε βάρος των Παλαιστινίων ατιμώρητα σε ένα πλαίσιο πλήρους ανομίας.

Να τιμωρηθούν οι φονιάδες του Λαού της Παλαιστίνης.

Να ζητήσουμε λογαριασμό για τα εγκλήματα των Σιωνιστών.

ΝΑΤΟ ΗΠΑ ΕΕ ΙΣΡΑΗΛ ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ

Συγκέντρωση πρεσβεία Ισραήλ Τετάρτη 12 Μάη 18.00

Προσυγκέντρωση μετρό Πανόρμου 17.30

Εργατική Ομάδα Τ-34

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/518:00 μ.μ

Το μιλιταριστικό τρομοκράτος του Ισραήλ προβαίνει σε έναν νέο κύκλο επιθέσεων συνεχίζοντας ακατάπαυστα το αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού. Αφορμη για τις κατασταλτικές επιχειρήσεις των ιμπεριαλιστικών ορδών του Νεντανιάχου αποτέλεσε ο εορτασμός της “ημέρας της Ιερουσαλήμ” το 1967. Η νέα αυτή επέμβαση το ισραηλινού καθεστώτος (πάντα με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ και τις Ε.Ε) είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες, ενώ συνεχίζει για δεύτερη ημέρα τους βομβαρδισμούς και προχωρά σε επιστράτευση.

Η σημερiνή ελληνική ακροδεξιά κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες βεβαίως, πιστή σύμμαχος του Ισραήλ (σε πολιτικό-στρατιωτικό επίπεδο) είναι συνυπεύθυνη στα εγκλήματα που λαμβάνου χώρα στη μέση ανατολή. Η Ελλάδα ως μέλος του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε συναινεί και επικροτεί την απάνθρωπη και βάναυση πολιτική-δολοφονική ατζέντα του Ισραήλ έχοντας και αυτή τα χέρια της βαμμένα με το αίμα του παλαιστινιακού λαού.

Να δώσουμε μια ηχηρή απάντηση στα δυσώδεις και βάρβαρα ιμπεριαλιστικά σχέδια του ισραηλινού φασιστοκράτους. Καλούμε την Τετάρτη 12/5 στις 18:00 σε δυναμική και μαζική συγκέντρωση στην πρεσβεία του Ισραήλ, υψώνοντας μαχητικά οδφράγματα αλληλεγγύης ενάντια στον φασισμό, τον ιμπεριαλισμό και τη μισαλλοδοξία για έναν κόσμο χωρίς πατρίδες, θρησκείες και τάξεις.

Συγκέντρωση στην πρεσβεία του Ισραήλ Τετάρτη 12/5 18:00 μ.μ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Αναρχική ομάδα Bellini

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

ΤΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/5, 18:00, ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο (τομέας Ελλάδας)

Λαϊκο Μέτωπο

Μοιραστείτε το άρθρο