Συγκεντρώσεις για την απελευθέρωση του φυλακισμένου στην Τουρκία Ali̇ Osman Köse

ΑΘΗΝΑ: Συγκέντρωση στην Τουρκική Πρεσβεία, Τρίτη 11/5 14.00
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Συγκέντρωση στο Τουρκικό Προξενείο, Τετάρτη 12/5 13.00
ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ


ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ALİ OSMAN KÖSE

37 χρόνια στις Τουρκικές Φυλακές

22 χρόνια στα λευκά κελιά τύπου F της απομόνωσης

Σοβαρά προβλήματα υγείας και καρκινικό όγκο 9 εκατοστών στα νεφρά του

Ο Αλί Οσμάν Κιοσέ είναι ένας διεθνιστής σύντροφος που αγωνίζεται εδώ και 45 ενάντια στην ολιγαρχία, τον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό. Ενάντια στην αδικία και τη φτώχια. Ο αγωνιστής Αλί Οσμάν Κιοσέ εδώ και 45 χρόνια αγωνίζεται για την απελευθέρωση των λαών της Τουρκίας και του κόσμου.

Φυλακίστηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1980 για μία ανεξάρτητη, δημοκρατική και σοσιαλιστική χώρα, την εποχή της ποδηγετούμενης από της ΗΠΑ, στρατιωτικής χούντας.

Έζησε τη μεγάλη σφαγή στις τουρκικές φυλακές που πραγματοποιήθηκε καθ’εντολή του ιμπεριαλισμού ενάντια των Επαναστατών Κρατούμενων στις 19-22 Δεκεμβρίου του 2000 και έπειτα τη Μεγάλη Αντίσταση ενάντια στην Απομόνωση.

Ο σύντροφος βρίσκεται 37 χρόνια στις φυλακές και από το 2000 και μετά στα λευκά κελιά τύπου F της απομόνωσης. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες η υγεία του έχει καταστραφεί και πλέον είναι αδύνατο να μείνει μόνος του. Η ιατρική γνωμάτευση δείχνει ότι δεν μπορεί να σταθεί όρθιος χωρίς να κρατιέται από κάπου ή χωρίς να βοηθιέται από κάποιον. Δεν μπορεί μόνος του ούτε να περπατήσει, ούτε να πλύνει τα χέρια του, ούτε να κάνει ντους, ούτε να φάει. Έχει διαγνωστεί με καρκινικό όγκο 9 εκατοστών στα νεφρά του.

Πέραν αυτής της πολύ σοβαρής κατάστασης, παρουσιάζει και προβλήματα μνήμης με αποτέλεσμα να ξεχνά τις ώρες που πρέπει να λαμβάνει τα φάρμακά του και τους συντρόφους του. Έχει προβλήματα στην ακοή, την όραση και την πίεσή του. Χρειάζεται συνεχώς κάποιον να τον βοηθάει.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Αλλά φασισμός στην Τουρκία δεν δέχεται την αποφυλάκιση του Επαναστάτη Αλί Οσμάν Κιοσέ. Με αναληθείς δικαιολογίες οι γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ναμίκ Κεμάλ, στην Τεκιρντάγ υπέγραψαν, πως η υγεία του συντρόφου είναι εντάξει και δεν χρίζει θεραπείας και εγχείρησης.

Ο φασισμός στην Τουρκία θέλει να δολοφονήσει τον Επαναστάτη Κρατούμενο Αλί Οσμάν Κιοσέ. Δεν κατάφερε να τον δολοφονήσει στα βασανιστήρια! Δεν κατάφερε να τον δολοφονήσει κατά την Μεγάλη Σφαγή στις Τουρκικές Φυλακές και προσπαθεί τώρα με παράνομους τρόπους να τον σκοτώσει σιγά σιγά!

Να σταθούμε στο πλευρό του, να μην τον αφήσουμε να πεθάνει μέσα στα κελιά. Να δείξουμε την αλληλεγγύη μας!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ALİ OSMAN KÖSE

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους από την Τουρκία και το Κουρδιστάν

Διεθνής επιτροπή για την απελευθέρωση του Ali Osman Köse

Μοιραστείτε το άρθρο