Συνέχιση της συλλογής υπογραφών για να γίνει νηπιαγωγείο δίπλα στην “Αλυσίδα” και ξήλωμα πανό από αγνώστους την Τετάρτη 28/04

Η πρωτοβουλία κατοίκων Χαριλάου και η Πόλη Ανάποδα – Δύναμη Ανατροπής συνεχίζουν τη συγκέντρωση υπογραφών ώστε στο οικόπεδο δίπλα στην Αλυσίδα να χτιστεί νηπιαγωγείο και να επεκταθεί ο χώρος πρασίνου και όχι να οικοδομηθεί όπως ανοίγει το δρόμο ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο την Τετάρτη 28/04 άγνωστοι ξήλωσαν τα πανό από Πόλη Ανάποδα, Ταξική Αντεπίθεση και Ξεκίνημα, τα οποία βρήκαν σήμερα στα σκουπίδια μέλη της πρωτοβουλίας και επανατοποθέτησαν πάνω στο φράχτη. Το γεγονός κατήγγειλε ο Θανάσης Μαρίνης, μέλος της Πόλης Ανάποδα, που όπως σημείωσε ήταν οι ίδιοι οι κάτοικοι που αντέδρασαν στην πράξη αυτή να κατεβούν τα πανό, ενώ η ανταπόκριση από τους κατοίκους να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή ώστε να δημιουργηθεί νηπιαγωγείο και να επεκταθεί ο χώρος πράσινου στην περιοχή είναι εντυπωσιακή. “Μόνο με τη μαζική μας δράση, μπορούμε να έχουμε επιτυχία” τονίζει.

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις προηγούμενες δράσεις δείχνει το δρόμο ώστε ο αγώνας να συνεχιστεί με τη συλλογή υπογραφών και τις κινητοποιήσεις στην περιοχή.

Μοιραστείτε το άρθρο