ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 10/10 Εκδηλώσεις σε τέσσερις πόλεις: Η θεραπεία βρίσκεται στην ελευθερία – ΦΩΤΟς και ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  και ΒΙΝΤΕΟ από το Αντι-δρώμενο στην Θεσσαλονίκη: Βαγγέλης Γλαντζής


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ψυχικής Υγείας στις 10 Οκτώβρη, ο λόγος των αποκλεισμένων στο δημόσιο χώρο μέσα από τη φωνή των κοινωνικών κινημάτων ως κάλεσμα συλλογικής αντίστασης και αλληλεγγύης.

Οι κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται σε συνέχεια του διημέρου «Ψυχική Υγεία & Κοινωνικά Κινήματα: εμπειρίες και αναστοχασμοί από, μετά και πέρα από το γενικευμένο εγκλεισμό» και των πανελλαδικών συνελεύσεων που ακολούθησαν με τις συμμετέχουσες συλλογικότητες – που αποτελούν το Δίκτυο “Ψυχική Υγεία & Κοινωνικά Κινήματα”- όπου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας στις 10/10, συναποφασίστηκε η παρουσία μας στο δημόσιο χώρο με παράλληλες δράσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη και Γιάννενα.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δίκτυο “Ψυχική Υγεία & Κοινωνικά Κινήματα”

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στον Λευκό Πύργο στις 17:00 Αντι-δρώμενο στο ανήκουστο “Ναι, έχω και εγώ φωνή.”

ΑΘΗΝΑ στην πλατεία Εξαρχείων στις 18:30

ΚΡΗΤΗ στο Ηράκλειο

ΓΙΑΝΝΕΝΑ στην Περιφέρεια Ιωαννίνων στις 12:00

Σχετικά με την Ομάδα δείτε στο Fb: Ομάδα Ψυχικής Υγείας – covid19: Αλληλεγγύη Θεσσαλονίκης, όπου θα βρείτε και όλες τις ομιλίες του διημέρου “Ψυχική υγεία και κοινωνικά κινήματα: εμπειρίες και αναστοχασμοί από, μετά και πέρα από τον γενικευμένο εγκλεισμό”, που είχε διοργανωθεί το καλοκαίρι. Είναι καταμερισμένες σε 4 μέρη στο κανάλι youtube της Βαβυλωνίας.

Μοιραστείτε το άρθρο