ΣΧΕΔΙΑ «Βουτιά» στη φαντασία! Δευτέρα 6/7 εξωτερικός χώρος “σχεδία home”, Αθήνα

Οι παιδικές καλοκαιρινές δράσεις στο «σχεδία home» ξεκινούν με ένα οικολογικό εργαστήρι με θέμα το θαλάσσιο περιβάλλον και την προστασία του.

Η Αλεξάνδρα και η Ιωάννα από το Like Mother, Like Daughter blog έρχονται στο «σπίτι της σχεδίας», ανοίγοντας μια σειρά καλοκαιρινών εργαστηρίων ειδικά σχεδιασμένων για τους μικρούς μας θαμώνες.

Μέσα από ένα μοναδικό καλοκαιρινό #omgreen εργαστήρι γεμάτο diys, κατασκευές και διαδραστική ενημέρωση και συντροφιά με τη φυσική ωκεανογράφο Κωνσταντίνα Ριζοπούλου και το πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης «Τα μυστικά του ωκεανού» τα παιδιά θα μάθουν γιατί είναι σημαντικό να προστατεύουμε τη θάλασσα και τα πλάσματά της και πώς μπορούν να το κάνουν με απλές συμβουλές και ιδέες.

Στη συγκεκριμένη δράση, η designer Αγάπη Κανταρτζή από το «The Craft Room» και η event planner Βάλια Νούσια από το beaucoup events θα δημιουργήσουν μαζί με τα παιδιά ευφάνταστες κατασκευές με έμπνευση τη θάλασσα, τα ψάρια, τα καράβια, τον βυθό.

Στην παρέα τους θα είναι και οι moutzoures με το φανταστικό τους face painting.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 10 ετών και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης, λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών (έως 10 άτομα) στο τηλέφωνο 213 0231220 και στο email: [email protected].

Επιπρόσθετες πληροφορίες:
*Το κάθε παιδί θα έχει τα δικά του υλικά για τις κατασκευές του και δεν θα μοιράζεται υλικά με τα υπόλοιπα παιδιά.
*Για το face painting θα χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά πινέλα και μπογιές για κάθε παιδί.
*Κάθε παιδί θα πάρει φεύγοντας τις κατασκευές που δημιούργησε, τις οποίες θα βάλει μέσα σε μια χάρτινη τσαντούλα με αναμνηστικά δωράκια (σελιδοδείκτες, αυτοκόλλητα και pins με οικολογικά μηνύματα και εκτυπώσιμα για ζωγραφική).

Ημερομηνία: Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020
Ώρα: 19.00-21.00
Τοποθεσία: εξωτερικός χώρος «σχεδία home», Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου, Αθήνα

Μοιραστείτε το άρθρο