Ενημέρωση – Συζήτηση: Εύβοια/Βοιωτία/Σκύρος: Ενάντια στη λεηλασία της φύσης και των τοπικών κοινωνιών, Δευτέρα 17/6 στις 20:00 στο Αυτοδιαχειριζόμενο Πάρκο Ναυαρίνου

Την Δευτέρα 17/6 στις 8μμ. στο αυτοδιαχειριζόμενο πάρκο Ναυαρίνου (Ναυαρίνου και Ζωοδόχου Πηγής, Εξάρχεια) διοργανώνεται από την πρωτοβουλία Αθήνας για την προστασία των Αγράφων και τον ΕΟΣ Χαλκίδας ενημέρωση και συζήτηση με ανθρώπους από τοπικές κινήσεις και συλλόγους που αγωνίζονται ενάντια στη λεηλασία των βουνών, των νερών και των τοπικών κοινωνιών.

Στην εκδήλωση θα γίνει σύντομη ενημέρωση από εκπροσώπους ομάδων που ασχολούνται με τα περιβαλλοντικά προβλήματα της Εύβοιας, Βοιωτίας, Σκύρου και ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας με στόχο να δοθεί χρόνος για ουσιαστική συζήτηση και γνωριμία με κόσμο που ενδιαφέρεται να βοηθήσει.

Οι θεματικές που θα συζητήσουμε αφορούν βιομηχανικές αιολικές και φωτοβολταϊκες εγκαταστάσεις σε βουνά, σε καλλιεργήσιμη γη και στη θάλασσα, αποθήκευση ενέργειας , τοξικά απόβλητα, εξορύξεις για πρώτες ύλες ΑΠΕ, χιλιάδες στρέμματα ιχθυοκαλλιεργειών στον Ευβοϊκό, διαχείριση απορριμάτων/καύσεις και άλλα.

https://www.facebook.com/events/1844095369416056

Μοιραστείτε το άρθρο