Γιγαντοπανό στην Κηφισίας δίπλα από την ισραηλινή πρεσβεία

Γιγαντοπανό στην Κηφισίας δίπλα από την ισραηλινή πρεσβεία | Διαρκής Αγώνας για την ταξική απελευθέρωση

Χθες, Πέμπτη 13/6 αναρτήθηκε γιγαντοπανό ως ένδειξη αλληλεγγύης του διαρκούς και ανυποχώρητου αγώνα του Παλαιστινιακού λαού απέναντι στο κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ και τους συμμάχους του: ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ.

Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε τις πραγματικές διαστάσεις του αταλάντευτου αγώνα που δίνει ο παλαιστινιακός λαός, που παρά τις ακραία δυσμενείς συνθήκες και την δυσαναλογία δυνάμεων, παραμένει ενεργός και ικανός να δημιουργεί ρήγματα στην φαινομενική παντοδυναμία του δυνάστη του.

Μια συνθήκη η οποία φέτος έγινε ξεκάθαρα αντιληπτή με την επιχείρηση της παλαιστινιακής αντίστασης στις 7 Οκτωβρίου, με την πολύμηνη αντίσταση του παλαιστινιακού λαού στην εισβολή των σιωνιστικών δυνάμεων η οποία δημιουργεί κλυδωνισμούς στην εσωτερική πολιτική σκηνή του Ισραήλ, στους συσχετισμούς δυνάμεων στην περιοχή και την παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα στο φόντο της γενίκευσης της σύγκρουσης παραδοσιακών και αναδυόμενων πόλων δύναμης.

Από τη μεριά μας οφείλουμε να σταθούμε με κάθε τρόπο διεθνιστικά αλληλέγγυοι στον αγώνα που δίνει ο παλαιστινιακός λαός για ζωή, αξιοπρέπεια και ελευθερία, μπλοκάροντας τη συμμετοχή του ελληνικού κράτους στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή και μεταφέροντας τον πόλεμο στα μετόπισθεν των δυτικών μητροπόλεων.

Ο αγώνας του παλαιστινιακού λαού αποτελεί έμπνευση για τη μάχη των λαών του κόσμου ενάντια στην καπιταλιστική ολοκλήρωση, ενάντια στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Διαρκής Αγώνας ★ για την ταξική απελευθέρωση

Μοιραστείτε το άρθρο