Κάλεσμα σε Ανοικτή Σύσκεψη για αντιιμπεριαλιστική – αντιπολεμική κινητοποίηση, Τρίτη 11/6 στις 19:30 στο Βιβλιοπωλείο – καφέ “Εκτός των Τειχών”

Η πολεμική αντιπαράθεση των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας με αιχμή την Ουκρανία και τον άδικο πόλεμο εκεί, δείχνει να περνά σε άλλο επίπεδο, ακόμα πιο επικίνδυνο για τους λαούς. Αυτό υποδηλώνει, αφενός, το «πράσινο φως» απ΄ τον Μπάιντεν για χρήση αμερικάνικων όπλων στην Ουκρανία με στόχο ρωσικά εδάφη και η συμφωνία Γαλλίας – Γερμανίας –Βρετανίας σ’ αυτό και η απειλή χρήσης πυρηνικών απ΄ τη Ρωσία, αφετέρου.

Τα μέτωπα αντιπαράθεσης των ιμπεριαλιστών εξελίσσονται, από τη Μέση Ανατολή (όπου η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού συνεχίζεται, αλλά και η ηρωική αντίσταση του) μέχρι την Άπω Ανατολή, οι οικονομίες στρατιωτικοποιούνται, φέρνοντας πιο κοντά ένα νέο παγκόσμιο μακελειό.

Κι ενώ η ντόπια αστική τάξη και η κυβέρνηση εμπλέκει τη χώρα ακόμα πιο βαθειά στα σχεδία και τις επιδιώξεις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, η έκφραση ενός σοβαρού αντιπολεμικού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος στη χώρα είναι μηδαμινή.

Καλούμε σε ανοιχτή Σύσκεψη την Τρίτη 11 του Ιούνη στις 7.30μμ στο Βιβλιοπωλείο-Καφε Εκτός των Τειχών, με στόχο τη διοργάνωση αντιπολεμικής αντιιμπεριαλιστικής κινητοποίησης

ΚΚΕ(μ-λ)
Μοιραστείτε το άρθρο