Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη – Όχι στην υποκρισία κυβέρνησης και αντιπολίτευσης

Ακόμα ένα φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε χθες από τον ισραηλινό στρατό και την κυβέρνηση δολοφόνων του Νετανιάχου, με τον εμπρηστικό βομβαρδισμό των αμάχων του προσφυγικού καταυλισμού στο Τελ αλ-Σουλτάν, μπροστά στα μάτια τόλης της ανθρωπότητας.

Συνεργοί στο διαρκές έγκλημα που συντελείται στη Γάζα είναι οι δυτικές κυβερνήσεις, ανάμεσα στις οποίες και η ελληνική, που με κυνισμό εξοπλίζουν και στηρίζουν το κράτος του Ισραήλ, ενώ με υποκρισία κάνουν εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός.

Συνεργοί είναι εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που προώθησε και εξακολουθεί να υποστηρίζει την πολιτική της συμμαχίας με το κράτος του Ισραήλ, που ο αρχηγός του χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τους Παλαιστίνιους και επιδίδεται σε επικοινωνιακά προεκλογικά σόου με επισκέψεις στη Δυτική Όχθη ενώ, ταυτόχρονα, ανερυθρίαστα υποστηρίζει τη συνεργασία με το Ισραήλ «για την πάταξη της τρομοκρατίας».

Οι μοναδικοί σύμμαχοι του λαού της Παλαιστίνης είναι οι εργατικές τάξεις και η διεθνής, αλληλέγγυα, μαχητικά αγωνιζόμενη νεολαία για την άμεση κατάπαυση του πυρός, την απόσυρση των ισραηλινών στρατευμάτων από τη Γάζα και τη διακοπή κάθε συνεργασίας με το κράτος δολοφόνων του Ισραήλ.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Μοιραστείτε το άρθρο