Καταγγελία για την παρουσία του Γλύξμπουργκ στις γιορτές Σουλίου – Θεσπρωτία

Η κ.ο. Θεσπρωτίας του ΚΚΕ (μ-λ) καταγγέλλει στο Θεσπρωτικό λαό την προκλητική παρουσία του απογόνου Γλύξμπουργκ στις γιορτές Σουλίου. Πλάι του οι βουλευτάδες και η αρχή που είναι οι υπεύθυνοι για την νομιμοποίηση της παρουσίας του στο χώρο. Τι δουλειά έχει λοιπόν και με ποια ιδιότητα; Λογικά θα του αναγνωρίζουν το βαρύ όνομα και τη βαριά υπογραφή. Αυτή που είναι βαμμένη με το αίμα χιλιάδων δημοκρατών και κομμουνιστών.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλοι τους (ο κάθε ένας από τη θέση του) προχωρούν με τις πολιτικές τους την φασιστικοποίηση της δημόσιας και πολιτικής ζωής και εδώ το έκαναν με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Τα βαθιά δημοκρατικά αισθήματα του λαού μας είναι που προκαλούν όμως, την ώρα που ο πληθωρισμός και η επίθεση στα δικαιώματα και της κατακτήσεις καλπάζουν. Την ώρα που η ύπαιθρος, μαζί της και ο Δήμος Σουλίου βιώνουν τις πολιτικές της ερημοποίησης όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν με ευκαιριακούς καλλωπισμούς για το αντίθετο.

Προσπαθούν να ξεπλύνουν τα βαμπίρ της ιστορίας την ίδια στιγμή που ο λαός ασφυκτιά κάτω από την πίεση της επίθεσης.

Ο λαός μας δεν έχει να περιμένει τίποτα και από κανέναν παρά μόνο από τους μαζικούς παρατεταμένους και οργανωμένους αγώνες του για ζωή και δουλειά με δικαιώματα. Έτσι στην ιστορία θα πάει και ο κάθε ένας στη θέση του.

  • ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ Ο ΑΝΕΠΥΘΗΜΗΤΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ
  • ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΘΕΣΜΟΥ
  • ΚΑΤΩ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

κ.ο. Θεσπρωτίας του ΚΚΕ(μ-λ)

Μοιραστείτε το άρθρο