Πανελλαδική κινητοποίηση στον Βόλο ενάντια στην καύση σκουπιδιών, Σάββατο 26/6 18:30 στο Νοσοκομείο

ΟΤΑΝ Η ΤΥΡΡΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!

ΨΩΜΙ-ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Βόλος, 26/6/2021 στις 18.30 στο Νοσοκομείο Βόλου (Συγκέντρωση & πορεία)

Ένα χρόνο μετά τη βίαιη καταστολή της διαδήλωσης κατά της καύσης στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ και το θάνατο του σ. Βασίλη Μάγγου, η κυβέρνηση της ΝΔ έχει αποδείξει ότι το πολιτικό-κοινωνικό της σχέδιο είναι η εμπέδωση του φόβου, της ανασφάλειας και της κρατικής καταστολής. Αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ άνοιξε το δρόμο των καταστροφικών επιχειρηματικών επενδύσεων στο όνομα της «παραγωγικής ανασυγκρότησης» , η ΝΔ « πουλάει» το ρεαλισμό της συνέχειας και κλιμάκωσης αυτών των κατευθύνσεων.

Την πανδημία με τους χιλιάδες νεκρούς σε λίγους μήνες, τη βαθειά ύφεση της οικονομίας με τους χιλιάδες νέους/ες άνεργους/ες, τη δραματική αύξηση του δημόσιου χρέους, το ξεπούλημα σε ιδιώτες των δημόσιων αγαθών, τη διάλυση εργασιακών δικαιωμάτων (8ωρο, συντάξεις, πρόνοια), τη διαρκή αυστηροποίηση των ελευθεριών στην μετακίνηση, τις συνδικαλιστικές και πολιτικές ελευθερίες μέσω απαγορεύσεων “καθ άπασα την επικράτεια” ακόμα και με νόμους που έχουν εκδικητικό ατομικό χαρακτήρα όπως η περίπτωση του Δημήτρη Κουφοντίνα, τη συστηματική καταστολή ατόμων, κινημάτων, συλλογικοτήτων, οργανώσεων με την αστυνομική βία να αγγίζει τα επίπεδα της δεκαετίας του μετεμφυλιακού κράτους.

Η απάντηση δεν βρίσκεται στο χαρτοπόλεμο στα υπουργεία και τα κοινοβουλευτικά έδρανα αλλά στη μαζική δράση του λαού για την πλήρη αναδιοργάνωση της κοινωνίας σε χειραφετητικές βάσεις. Το σύνθημά μας είναι “Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό”.

Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα της τάξης μας, των οικογενειών μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Να τους ανατρέψουμε!

“Κι ας μη νικήσουμε ποτέ, θα πολεμάμε πάντα”.

Βασίλειος Μάγγος, Παρών!

Συντονισμός Συλλογικοτήτων Βόλου

Όλα τα καλέσματα κινημάτων, συλλογικοτήτων, οργανώσεων στο: kinimatorama.net

Μοιραστείτε το άρθρο