Με μαζική συμμετοχή πραγματοποήθηκε η κοινή εκδήλωση – συνάντηση φοιτητ(ρι)ών από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ΕΜΠ Παρασκευή 21/5 – ΦΩΤΟ

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο ΕΜΠ η κοινή εκδήλωση – συνάντηση φοιτητ(ρι)ών από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει η Ανοιχτή Συνέλευση Πολυτεχνείου, σκοπός είναι η ανταλλαγή εμπειριών από τους φοιτητικούς αγώνες και η συνέχισή τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ιδιαίτερα από την τελευταία έχουν κατέβει αρκετοί φοιτητ(ρι)ες που συμμετείχαν στις δράσεις των φοιτητικών συλλόγων από τα κάτω και το κύμα των κατειλημμένων σχολών εδώ και τρείς μήνες, μετατρέποντας το ΑΠΘ σε ένα επανοικειοποιημένο πανεπιστήμιο και πραγματοποιώντας συγκεντρώσεις – πορείες με συμμετοχή χιλιάδων φοιτητ(ρι(ών.

Την πρώτη μέρα ακούστηκαν τοποθετήσεις από φοιτητικούς συλλόγους και πρωτοβουλίες από Θεσσαλονίκη και σχήματα από Αθήνα. Ενώ γενικότερα στο διήμερο έγινε ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά τις γενικές συνελεύσεις, τους τρόπους παρέμβασης, τη συνέχεια του αγώνα, ιδιαίτερα από Σεπτέμβρη, τον πιθανό μελλοντικό συντονισμό. Ήταν μία επιτυχημένη διοργάνωση και δόθηκε υπόσχεση συνέχειας της επικοινωνίας και των επαφών μεταξύ των διαφόρων αγωνιζόμενων δυνάμεων του φοιτητικού κινήματος.

https://new.infolibre.gr/2021/05/17/koini-ekdilosi-foitit-ri-on-athinas-thessalonikis-21-05-16-00-sto-kato-polytechneio-sta-exarcheia/

Μοιραστείτε το άρθρο