Ένταση και μικροσυμπλοκές στην Καλαμαριά, για την «ασφάλεια» του Μητσοτάκη…

Δεν αντέχουν καμμία αντίδραση στην βάρβαρη αντεργατική πολιτική τους! Δεν ανέχονται καμμία διαφωνία, στα σχέδια ξεπουλήματος σε εργολάβους και επιχειρηματίες, της δημόσιας γής.

Αυτό αποδείχθηκε, με τον πιο πειστικό τρόπο, το απόγευμα στο δημαρχείο της Καλαμαριάς, κατά την αναχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μέλη του ΠΑΜΕ και εκπρόσωποι Σωματείων και Φορέων της Καλαμαριάς, επιχείρησαν να κινηθούν αιφνιδιαστικά προς το αυτοκίνητο του πρωθυπουργού, με αποτέλεσμα να προκληθούν συμπλοκές με τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας και τη διμοιρία των ΜΑΤ.

Σημειώνουμε ότι από νωρίς, ολιγάριθμη ομάδα διαδηλωτών (ΠΑΜΕ, Σωματεία και Φορείς της Καλαμαριάς), είχαν συγκεντρωθεί  στην πλατεία του Δημαρχείου, αναμένοντας τον Πρωθυπουργό, κρατώντας δύο πανό, με συνθήματα κατά της κατάργησης του 8ώρου και κατά της ιδιωτικοποίησης του παραλιακού μετώπου της Αρετσούς.

Οι διαδηλωτές παρέμειναν στη θέσης τους καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον δήμαρχο Καλαμαριάς, φωνάζοντας συνθήματα κατά της ασκούμενης αντιλαΐκής κυβερνητικής πολιτικής.

 

Υποδοχή Μητσοτάκη στο δημαρχείο Καλαμαριάς με το “Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί”.
Περισσότερα σε λίγο.

Posted by infolibre – Συνεργατική για την ανεξάρτητη ενημέρωση και επικοινωνία on Wednesday, May 19, 2021

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο